'Otkad sam veganka, ne pazim na težinu'

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Clara25
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Ja sam već godinu dana veganka i smršavila sam 5 kilograma. Ima li tko slična iskustva?

Rosie

I ja sam veganka nešto više od godinu dana i smršavila sam par kilograma ubrzo nakon prelaska na biljnu prehranu. Ni ja više ne razmišljam o kilogramima, nije potrebno. Hranim se zdravo, jedem kad hoću i u kojim količinama hoću, ne razmišljam o debljanju. Vitka sam :) Metabolizam se ubrzao, a probava poboljšala jer ne unosim ništa loše što bi usporavalo metabolizam ili sprječavalo apsorpciju nutrijenata.

• Default avatar -
    prasence

Ja sam počela jesti velike količine mesa i izgubila sam 10 kg! Super se osjećam i puna sam energije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani