Osvoji proizvode za kosu, kožu i nokte!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    indica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Ali , jao... sad vidim da sam newsletter zabunom bacila u otpad , a sada ga više nigdje nema.Možete li mi ga ponovno poslati?

indica

Oprostite, našla sam . :)

RahelaM

Imam jedno pitanje, meni naime newsletter šaljete na e-mail adresu koju više ne koristim, postoji li mogućnost promjene adrese na koju ćete mi ga slati?? jer jako bi željela igrati vaše nagradne igre, a ne mogu pristupiti više onoj staroj e-mail adresi... :(

• Default avatar -
    vana11

Prijeko mi je potrebna ova nagrada željno je očekujem,unaprijed hvala.

Zdrava__Krava

Draga RahelaM, ovdje se možeš pretplatiti na naš newsletter s novom adresom: http://24sata.us1.list-manage1.com/subscribe?u=9d9f6ad060f5008b4af469b8b&id=7f350fe685 Pozdrav od Zdrave Krave

• Default avatar -
    Hea

Nikad ništ ne osvojim :(

RahelaM

Puno hvala na odgovoru! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani