Dobar dan !
Jednostavno pokusavam na sve moguce nacine odigrati ovu igru,ali ne znam na koji nacin. Molim vas objasnite mi na koju stranicu trebam ici ,da bih odgovorila na nagradno pitanje???
Zahvaljujem unaprijed!
Antonija
Tocan odgovor je C) SVE NAVEDENO
ANTONIJA BARTOLUCI HRZENJAK
ZAGREBACKA 86
42000 VARAZDIN
tonya2604
sara19
točan odgovor je C
Višnja haid, lj. mrakovčića 28a. 51417 mošćenička draga. sara 19
točan odgovor je: c)sve navedeno
Silvana Jesih
Dragutina Golika 34
10000 Zagreb
098/1947519
silvanaasi
Za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri moraš biti registrirani član Zdrave Krave. Svaki registirani korisnik dobit će newsletter Zdrave Krave na e-mail adresu s pitanjem. Klikom miša na ''Reply'' pošalji točan odgovor i sudjeluj u nagradnoj igri. Sretno svima!
TOCAN ODGOVOR JE POD C)SVE NAVEDENO
SANELA ŠAFER,
CUGOVEC 4A,
10345 GRADEC
098/941-0367
sanela26
definitivno odg. C
anita valent
a.mihanovića 24
31400 đakovo
Dali se odgovor šalje putem maila ili putem portala?
Ja sam odgovorila mailom.
Šanse za osvajanje nagrada imat će samo oni koji putem e-maila odgovore na newsletter. Komentare ispod članka nećemo uzeti u obzir jer su takva pravila nagradne igre. Pozdrav od Zdrave Krave
Draga kalfa333, svi koji nisu primili newsletter znači da nisu obilježili onu kućicu pri registraciji koja označava suglasnost i želju za primanjem mojih mailova. Pozdrav od Zdrave Krave
Draga Tulasi1982, newsletter su primili svi koji su se registrirali do trenutka slanja, odnosno do 23. svibnja. Ako si se registrirala poslije toga prati Zdravu Kravu i čekaj novi newsletter. Pozdrav od Zdrave Krave
mogu li to sada naknadno obilježiti da ubuduće mogu primati?
Draga kalfa333, zabilježili smo da želiš primati newsletter te ćeš ga od sada primati. Pozdrav od Zdrave Krave
Dobar dan!
Sad sam slučajno naletila na članak i vidim da sam osvojila poklon paket, ali nisam dobila email sa obavijesti o nagradi
Gorana Rabar
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji