Osvoji poklon paket Apivita kozmetike!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninocka156
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

iščekujem mail :-)

• Default avatar -
    Banko

također :D ako bi bilo moguće da dobijem mail

• Default avatar -
    analukaanaa

Bilo bi lijepo sudjelovat u nagradnoj igri. Ako mene odaberete i uspijem točno odgovorit na nagradno pitanje, kozmetika će mi dobro doći da malo osvježim svoje lice i kosu prekrasnom paletom Apivita proizvoda.

• Default avatar -
    mtk1965

ne znam kad sam dobio mail za nagradnu igru.

BabyBlueButterfly

Ja sam ga već dobila. Poklon je odličan. Uvijek imate lijepe nagrade vrijedne igranja. Lijep pozdrav cijeloj ekipi portala -zdrava krava-.

• Default avatar -
    manuelapsaric

Imam pitanje,kako da odgovorim??

• Default avatar -
    manuelapsaric

Imam pitanje,kako da odgovorim??

• Default avatar -
    manuelapsaric

Piše mi u mailu pritisni reply i odgovori na pitanje,ali gdje piše reply??

• Default avatar -
    nimora

zar ovo ne bi trebalo biti jednostavnije? pa kako se uopće ovo igra?

Zdrava__Krava

Dragi moji,
    kada primite newsletter onda na taj mail odgovorite kao što odgovarate na ostale mailove koje zaprimate (od kolega, prijatelja...).
    Stisnete ''reply'' - odnosno ako vam je na hrvatskom jeziku mail onda na ''odgovori''.
    Svi koji nisu primili moj mail znači da nisu obilježili onu kućicu pri registraciji koja označava vašu suglasnost i želju za primanjem mojih mailova.

Sretno svima

• Default avatar -
    mpetr620

Ja sam odgovor poslala, ali ne na naćin kako ste opisali u svojoj objavi, nego kao zaseban mail. Vaš mail koji sam dobila sam obrisala tako da ne mogu više poslati odgovor na taj naćin. Zanima me da li će vrijediti takav naćin sudjelovanja u nagradnoj igri ili ne? Ubuduće ću igrati igre na ovaj naćin.

• Default avatar -
    alexsandra

Dobar dan!Ja sam se registrovala i jos uvijek ocekujem Vase pitanje.U cemu je problem?Napominjem da sam strikirala da zelim primati newsletter.Jako bih zeljela ucestvovati u ovoj nagradnoj igri,cula sam sve najljepse o Apivita proizvodima,a nemam mogucnost ih probati,iz prostog razloga sto su nedostupni na nasem trzistu(Crna Gora).Veliki pozdrav!

brusnica1987

Poslala sam odgovor i s veseljem očekujem objavu dobitnika. Svakako će netkom od nas koristiti ovi zdravi i prirodni proizvodi :) SRETNO SVIMA

hellokity385

odgovor poslan :) sretnooo svima :)))

• Default avatar -
    mimhe

Cestitam dobitnicima. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani