Osvoji paket šampona protiv peruti!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gregori
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

Koristim kvalitetne šampone da spriječim nastanak peruti a,uvjerila sam se sa su Fitoval šamponi takvi.

• Default avatar -
    emi25

Moj problem sa peruti počinje prije 4 godine otkada sam imala jedan oblik psorijaze-psorijaza gutata.Uglavnom uslijed antibiotske th pojavile su mi se ljuskice na koži tako i na vlasištu koje su nakon nekog vremena uspješno sanirane,Međutim tada počinju moje tegobe sa vlasištem i peruti koja mi se usprkos svime šta sam isprobala ponovno vraća.Svrbež glave,crvene ranice po tjemenu;bijele pahulje peruti,ma ne moram dalje ni nabrajati sve vam je jasno.Isprobala sam mnogo toga,od raznoraznih šampona protiv peruti,do raznih drugih stvari(maslinovo ulje utrljavati na tjeme,itd.).Najgore od svega je što od najobičnijih šampona dobim takvu ajmo reć reakciju osjećaj žarenja i pečenja da više ni sama ne znam šta kupiti i sa čime tretirat.

• Default avatar -
    leighton

Odkad bojim svoju kosu imam dosta problema s vlasištem, postalo mi je osjetljivo. Od agresivnih šampona redovito dobijem perut. Tako da izbjegavam takve šampone i koristim dječje koji su dosta slabiji, za razliku od drogerijskih.

• Default avatar -
    Nana2121

Kako bih sakrila perut bojam kosu u bijelo :)

freya_niky

Perut me izluđuje zadnjih par godina intenzivnije nego inače, neznam jel to od stresa il nečeg trećeg. Prirodno mi je suha kosa pa ju perem jednom tjedno da se prirodno skroz zamasti pa da mi iza pranja izgleda zdravije. Problem je što mi je često svezana, gusta je pa me nošenje repa zna nekad i boljet pa me uz sve to još i svrbi od peruti-užas!Jedno vrijeme sam koristila T-gel pa mi se malo poboljšalo al kasnije se opet javila perut. Također imam osjećaj da mi se pogorša kad počnem koristit Head & Shoulders a ovi malo kvalitetniji šamponi koje mi je i dermatologica preporučila nisu baš jeftini tako da idem izmolit 156 789 245 Očenaša da dobijem ovaj Vaš šampon pa možda NAPOKON uspijem dovest vlasište u normalu.

• Default avatar -
    vivone

Nemam neko super kreativno rješenje za perut. S peruti se borim već dosta godina i puno sam čitala o tome, isprobala različita rješenja (od pranja glave kamilicom, preko kupovanja različitih šampona koji su namijenjeni tomu pa sve do isprobavanja specijalnih šampona iz apoteke). Perut i dalje imam ali sam primijetila da ako konstantno koristim jednu vrtu šampona, perut se smanjuje i ne svrbi me vlasište. No kad bi recimo promijenila šampon, problem bi se vratio. Zato se sad držim jedne vrste šampona i nadam se da će se pojaviti neko bolje rješenje. Možda su Fitoval šamponi baš ono što će mi pomoći.

• Default avatar -
    lana25

Ja sam mala bijela ljuskica i živim na glavi već pet godina. Problem mi stvaraju voda s octom i neki šamponi. Razmišljam da se iselim, ali ovdje je još i podnošljivo. U susjedstvu živi puno mojih kolega. Neodlučna sam, al kad bih imala prilike oprat se u Fitoval šamponu, spakirala bih kofere i potražila sreću negdje drugdje. Putovala bih vodenim kanalom, pa gdje me put odnese.

bivisic

Imam masnu kosu, a u zadnje vrijeme mi se pojavila i perut. ne podnosim ni jedno ni drugo pa kosu perem svaki drugi, a nekad i svaki dan

• Default avatar -
    Wesi

Ja se nemoram boriti protiv peruti jer joj ne dozvoljavam da se stvori.Imam dugu kosu i samo ju operem nekim njegujućim šamponom i stavim regenerator za lakše raščešljavanje.Meni se perut pojavljivala i svrbjelo me tjeme dok sam stavljala gelove,lakove za kosu i regeneratore u spreju.Zato drage moje stavljajte sredstva za učvrščivanje samo kad idete na neke proslave ,jer tako ja radim i naravno imajte Fitoval šampon uvijek u kupaonici.Nadam se da ću ga ja dobiti da nemoram ići u kupovinu novog.

• Default avatar -
    krawica

sada sam pod stresom i vlasište mi se stvarno peruta pa niti ne nosim crnu odjeću ,masažom tjemena sam puno pomogla sama sebi.Kosu ispirem hladnijomvodom i perem je blagim šamponima koji nisu toliko agresivni da ptaknu još jače ljuštenje.Jednom tjedno stavljam žutanjak i maslinovo ulje kao masku i trenutno koristim ampule protiv peruti Ineov i super su =)

• Default avatar -
    TheLibrarian

Ja nemam perut...ne...ja imam psorijatični dermatitis. Za one koji ne znaju, to krasnoo stanje uzrokuje ispadanje velikih komada kože s mog vlasišta, popularno ih nazivam "plahte" jer doista otpadaju toliki komadi da mi je neugodno. Prilagođavam se na razne načine; ne nosim crnu odjeću da se moji "otpaci" manje vide, ne koristim proizvode za stiliziranje kose da ne pospješim njihov nastanak, koristim dermatološke pripravke za smanjenje peruti, ali bez prevelikog uspjeha. Nedavno sam otkrila i druge funkcije jabučnog octa osim onih koje prolaze kroz moj želudac pa se i njime ponekad "nagradim", a sad sam se dosjetila i najnovijeg trika: moja duga kosa otišla je "pod nož" i sad imam kratku, kratku kosu. Ne mogu reći da je mojih "otpadaka" manje, ali kad ih osjetim, samo odem na neko osamljeno mjesto, dobro protresem glavom i oni nestaju kao vjetrom odnešeni. :) Do slijedećeg puta kad ih opet osjetim

• Default avatar -
    stanli

Svima nam je poznata blagodat jabučnog octa ali ipak u njega se zadnjega pouzdajemo nakon što isprobamo skupe kreme i šampone i potrošimo brdo novaca.
    A u stvari najbolji lijekovi su “lijekovi iz naroda”. Da ne kažem i najzdraviji.
    Sato dajem jedan prirodni recept kako otkloniti perut.
    U jednu bočicu od pola litre koja ima gore “dudu” uspite 1 dcl octa i ostatak nalijete toplom vodom.
    Kad operete kosu uzmete mješavinu octa i polako izlijevate na kosu.
    Možda će vas prvi puta malo peckati (meni je čak ušlo i u oči) ali ništa zato.
    Masirajte vlasište i onda samo malčice tušem isperete kosu da ne bi “mirisala” na ocat.
    I to je to!

Rezultati se vide isti dan.

• Default avatar -
    Ivana__

A šta da vam kažem... kad me piči stres, glava mi se ljuska kao nespašena. Da se perut svjetluca, svaka majica bi mi se doimala kao "duga na ekstaziju" kako kaže Cecilia Ahern. Pokušavam joj doskočiti kojekakvim preparatima i pali to, ali ne smijem posustati jer će mi kolegica početi nositi metlicu na posao. Svaki puta kad imamo bliski kontakt ona zvjerka na moja ramena i uz priču lagano otresa perut, govoreći... "Ja stalno mislim da imam koješta po sebi jer u kući imamo macu pa se svako malo otresam i tako sad i tebe! " :)

• Default avatar -
    vanica

Veliki pozdrav ekipi Zdrave krave i svim čitateljima!Suvišno je previše pisati o problemu prhuti,jer svi koji ga imaju,znaju koliko je neugodno.Nije to samo problem odrasle populacije,moja curica je nakon jednog posjeta frizerskom salonu dobila prhut,a sa prhuti ja sam dobila skoro slom živaca.U najosjetljivijim je godinama,hormoni rade,drži do izgleda i više nego što bi trebala,a kosa joj je bolna točka.Rekla mi je:mama,pomozi mi ,jer ja ovakva neću izaći iz kuće!Pod hitno je trebalo djelovati,a svi moji prirodni preparati su malo dugotrajni.Požalila sam se svojoj mami i ona mi je rekla da kupim Fitoval šampon,jer iz iskustva zna njegovo djelovanje.Tako sam i učinila,mama je spasila moje živce,ja sam spasila lijepi izgled kose moje curice,a Fitoval šampon je spasio svih nas!

• Default avatar -
    cuco

Ajoj;perut=problem-estetski ponajviše.Kod mene se javlja zimi,ponajviše zbog suhog zraka u prostorijama,loženja i kapa;modnih dodataka koji nas štite od zime,a opet pod kojima se naša kosa i vlasište "krčkaju",maste i budu prekriveni onim malim bijelim "napastima".Imam dugu kosu i redovito dobijem napadaje kad nakon "kubika" potrošene vode i svih preparata ,nakon raščešljavanja vidim "konfetice" po kosi.Dođe mi da je odrežem ili počupam.To mi se događa kad sam u strahu od ispita,onako živčana i ne treba mi puno,pa i perut u tom trenu predstavlja "najveću svjetsku katastrofu".Kad se malo smirim i to nestane.Kad mi se dogodi da ostanu ljuskice nakon pranja,na kosu "nakeljim gela,zaližem je ili pak suprotno pustim svoje "frčke " da se same formiraju i tako odvučem pozornost sa pokoje ljuskice.Slijedeće je rješenje dobar stari sportski look i šilterica.Mama me spasila;prokuha kišnicu i s tom vodom obavim prvi dio pranja kose,a onda pod tušem dobro isperem;ta je voda "mekša",nema kamenca i klora;kao vodovodna,pa je bolja za kosu.E;sad;eto ispitnih rokova i mislim da će danas bit vrištanja u kupaoni nakon pranja kose.Znam;mislite da bi mi bolje pomoglo nešto za smirenje;ali ne bi mi ni ovi šamponi bili višak!(ha,ha!)Hvala što ste čitali moje "jade";tko zna;možda se i sažalite! Srdačan pozdrav!

• Default avatar -
    estefanija22

Ja se već ni ne sjećam kako je to imati čistu i lijepu kosu i kako je to nositi crnu ili smeđu majicu. Perut imam već pune 3 godine konstantno i nikako je se ne mogu riješiti. i isto toliko nisam nosila crnu majicu.

• Default avatar -
    mravica43

Godinama sam se borila s prhuti, malo je suha malo masna, malo opada, malo se čvrsto drži i prkosi, ali uvijek je tu. Razni šamponi, skupi i oni malo manje skupi, pa čak ni jabučni ocat nisu spasili moje tjeme od te utvare. Pomogao mi je jedino moj spasitelj FITOVAL, i ovaj šampon mi treba jer ga još uvijek koristim, a i da si malo popunim novčanik.

• Default avatar -
    cola23

Borim se sa peruti već dosta dugo. Naravno da ne podnosim kad samo malo prođem prstima kroz kosu, a perut počne letjeti oko mene kao prašina, a o padanju peruti na ramena da ne govorim. Do sada sam probao razne šampone i preparate i dao puno novaca, no sve je bilo bezuspješno. Nadam se da će mi Fitoval pomoći i ukloniti tu napast.

• Default avatar -
    silvamraz

Za nekoga tko ima dugu kosu cijeli život ,to je rat.Vodim ga godinama sa večim i manjim uspjehom.Ne znam jel zimi dok je grijanje ili ljeti od vručine mi je gore.Koristim Fitoval proizvode od prije ali protiv prhuti nisam ali hoću jel vjerujem da će pomoći.Kosu moram prati svaka tri dana jel onda je to podnošljivo i nema svrbeži.Kako sam već pomalo sa sjedim pramenom ne vidi se toliko i kosu dobro isčetkam ali voljela bih jednom zauvjek reći prhutu Zbogom.Nitko danas ne voli isprobavati baš nove stvari i onda bacati novac ali Vama vjerujem i zato bilježim se za jedan besplatan primjerak jel tko ima viška. novca....

• Default avatar -
    dslade

I mene muči problem i već pomalo ludim zbog toga. Nikako, ali baš nikako je se ne mogu riješiti. Nema toga što nisam pokušala, ali bez uspjeha. Ima bezbroj recepata za uklanjanje neugodne prhuti od upotrebe octa, limuna, lovora i da ne nabrajam raznih vrsta šampona, ali sve je to ništa, malo se smanji i eto je opet. Zato je dobro što sam pročitala ovaj članak i sigurna sam sto puta da će mi FITOVAL pomoći.
    To tvrdim jer sam već isprobala FITOVAL šampon protiv ispadanja kose, s kojim sam bila prezadovoljna.

Hvala stručnjacima FITOVAL-a koji su mislili na nas koji imamo problema s prhutom.
    Unaprijed Vam se zahvaljujem ako budem te sreće dobiti Vaš poklon.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani