Kako bi redovito primale nagradna pitanja na e-maila adresu, prilikom registracije je potrebno naznačiti da želite primati newsletter.
Vaše adrese ću unijeti u bazu korisnika koji primaju newsletter pa ćete ga od sada i vi dobivati.
Ja također nisam dobila mail, pa Vas ljubazno molim aktivaciju newslettera. Hvala!
ni ja još nisam dobila mail sa nagradnim pitanjem, kada ga mogu očekivati?
Nagradno pitanje je trebalo stići u četvrtak, s obzirom da ga još niste dobile, provjerit ću zašto pa vam se javim mailom :)
Kao što piše u pravilima, potrebno je registrirati se prije početa nagradne igre. Ukoliko ste se registrirali nakon i pritom označili da želite primati newsletter, nećete moći sudjelovati u ovoj igri, ali ćete ubuduće nagradna pitanja dobivati na mail.
pitanje za zdravukravu,dali će biti objavljene slike od dobitnika nagradne igre,budući da u pravilima piše nešt za fotografiju??!!
avonlady, newsletter ti je poslan! Provjeri spam poštu jer nekad greškom može završiti tamo.
Nektarina, fotografije dobitnika se uglavnom ne objavljuju, ali u pravilima je navedeno u slučaju da to bude potrebno.
želim sudjelovati u nagradnoj igri za ocean japanke, ali na portalu ne nalazim gdje mogu
kliknuti da odgovorim na pitanja????????
ne kužim, kaj sam tako ....
hvala na odgovoru
magdos
www,hranisedobro.com
Draga magdos, vidim da si dobila newsletter, pa onda točan odgovor zajedno sa svojim podacima pošalješ kao odgovor na taj isti mail odnosno na darovi@zdravakrava.hr.
ni ja nisam dobila mail... nema ga ni u spamu ni nigdje... a registrirana sam od 11.8. :(
Draga olfi, nagradna igra je trajala do danas u 10 sati. Razlog zašto nisi dobila mail je zato što prilikom registracije nisi navela da želiš primati newsletter.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji