ovo je nesto savrseno za nas koji imamo problema sa vidom a i nazalost sa ''debljinom'' novcanika :) Hvala zdravojkravi na ovoj nagradnoj igri...nemam bas rece u nima ali za ovako nesto se cak mogu i nadati :)
molim Vas, možete li provjeriti da li je stigla moja prijava, jer sam malo prerano stisnula x pa nisam sigurna. Hvala puno
prekrasna vijest o vašoj nagradnoj igri za sve nas koji imamo problema svidom sad se i mi možemo nadati da ćemo možda jednoga dana ovaj svijet gledati svojim očima a ne kroz stakla naočala hvala vam na tome
mogu li ja možda prijaviti supruga? on već duže vremena mašta o tome a budući da ja ne radim, sve ostaje na maštanju
I tvoja je stigla :) Geceta, slobodno prijavi svog supruga!
prijava je izvršena dok nisam bila ulogirana na Zdrava krava, jel to u redu??
S obzirom da ne moraš biti registrirani korisnik da bi sudjelovala u natječaju, nema veze ako nisi bila ulogirana u trenutku ispunjavanja prijavnice.
Hvala Vam puno na ovakvoj prilici koja nam se nudi! Za nas koji imamo problema s vidom, to je ipak onaj tračak svjetlosti na kraju tunela :D Možete li mi provjerit da li je moja prijava stigla? Hvala!
hvala puno zdravojkravi na ovoj nagradnoj igri ,ako ništa drugo barem se možemo nadati mi koji si sami ne možemo priuštiti "oslobađanja" svojih oćiju :)) da će se nekome posrećiti i da će se rješiti svojih "staklenih oćiju" :D
i ja zahvaljujem na ovoj nagradnoj igri i na nadi koju nam igra daje..
Lijep pozdrav, Natalija
evo prosljedila mojoj sestrični ......držim palčeve da osvoji ovu nagradu...sretno!!!!
uff ovu nagradu si želim zadnjih 7-8 godina od kad sam čula da se laserom može skinut dioptrija...čak sam počela ić na misu nedjeljom...tko zna...možda kaj i to pomogne =)
jel se još može sudjelovati??? (ja nevidim gdje je ta prijavnica :( )
Kao što piše u članku, prijave su trajale do 26. listopada. Sretno svima koji su se prijavili!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji