Molim vas jel bi mi ponovo mogli poslati email sa nagradnim pitanjem jer meni se dogodilo to da sam ga slučajno izbrisala kada sam brisala stare mailove
S nestrpljenjem očekujem rezultate,..... Ma kakvi oni bili :)
Izvlačenje je sljedeću srijedu 20.4. a nakon toga i rezultati.
samanta4, molim te javi mi se na mail info@zdravakrava.hr!
zašto ja nikad ne dobijem mail za NI a registrirani sam korisnik
Nikad ne dobijem mail za nagradne igre.....NIJE FER.....:(((((((((((((((((
Ako netko nije primio newsletter, za to postoji razlog, odnosno prilikom registracije nije stavio kvačicu da želi primati newsletter ili se u jednom trenutku odjavio putem linka koji se nalazi u dnu svakog newsletter i glasi ''Ne želim primati newsletter''.
Ako želiš nagradna pitanja primati redovito na mail, javi mi se na info@zdravakrava.hr.
Javno izvlačenje nagrada održat će se 20. travnja 2011. godine u 11 sati u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Oreškovićevoj 3d, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnici nagradne igre.
ajde ljudi :((( nije valjda da 50 puta izvlačite "sretne dobitnike" pa onda koji vam se svidi :/
i meni se čini da se odabiru sretni dobitnici kako kome koje ime paše. neću ovaj puta slati broj poslanih mailova osim ću reći da je četveroznamenkasti. a isto tako nisam ni dobila odgovor na dva pitanja koja sam poslala dejanu oreškoviću. taman i da je greška ispravljena bilo bi u redu s njegove strane da je odgovorio nakon 7 dana. osim ako je bolestan onda se ispričavam.
hvala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji