Osvoji knjigu 'Moć životne energije'!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    tatty37
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

Neću ja puno pisati o svemu zašto bi željela osvojiti ovu dragocjenu knigu ...samo ću sve sve sakupiti u jednoj rečenici:"Meni je hitno potrebna ova knjiga jer vjerujem da je ona moja -slamka spasa-koja će u meni prouditi svijest kako ponovo nakon što sam dotaknula dno dna,volju za životom."Lijep pozdrav,
    tatty37

• Default avatar -
    scalia

Nemam više životne energije ali baš niti malo.4 godine fukcioniram poput robota,dišem ali ne doživljavam,ne osjećam.Svi hormoni u mome tijelu su u neravnoteži i to velikoj.Štitnjača ne radi-kažu os stresa,hipofiza pojačano radi-kažu opet od stresa.Savjeti poput ne smiješ se nervirati i slično i nemaju neke velike koristi za mene jer mi fali ključan savjet a to je kako to postići.Kako zadržati svoj mir i svoju ravnotežu i pustiti da se moja životna energija umjesto tableta bori za svime.Kako probuditi organizam koji je 4 godine na stand by-u.Ovajj razgovor s Biserkom gdje ćeš saznati zašto smo se ponekad spremni i razboljeti da bismo dobili malo pažnje i ljubavi u biti mi je objasnio gdje je korijen mojih bolesti ali opet trebam pomoć kako se izvući iz tog začaranog kruga apatije i nezadovoljstva te manjka volje za životom.Puno puta zamišljam kako bi bilo lijepo da me nema.Rečenica koju sam najčešće čula je da ja sama na sebe navlačim negativnu energiju i da sam sama sebi najveći neprijatelj.E pa znate šta čitajući ovaj članak odlučila sam da želim nešto promijeniti,da ne želim biti više zarobljena između jučer i sutra već želim -ŽIVJETI OVDJE I SADA.

Kiki44

Pozdrav svima!Scalia,tebi poseban pozdrav!Eto,već si učinila jedan veliki korak-rekla si:"želim živjeti ovdje i sada!"Tako si sama sebi na neki način zapovijedila:ŽIVI!Svi mi možemo pametovati jedni drugima i davati savjete,učini ovo ili ono,te nemoj ovo ili ono.Zato bi bilo dobro...u stvari imam prijedlog za Zdravu Kravu-zašto ne bismo imali jedan forum ili nešto slično gdje bi jedni drugima mogli davati savjete,razmijenjivati mišljenja i iskustva,biti podrška jedni drugima u raznim problemima.Kad čovjek neke svoje probleme podijeli s drugim ljudima i posluša njihova mišljenja,počne drugačije razmišljati i shvati da nije uvijek nužno njemu najteže,da ima i gorih problema od mojih vlastitih pa kad čovjek sam sebi kaže:ajme meni,a ja sam mislio kako mi je teško...vidi ono...ponekad smo malo depresivni i kukamo sami nad sobom,a tako je malo potrebno da bi bili sretni,samo se treba okrenuti oko sebe i pronaći otvorena vrata ka sreći.Scalia,ne dopusti si razmišljanje kako bi bilo najbolje da te nema,VOLI sebe!Ta vjerujem da si vrijedna toga da voliš sama sebe,a tad će ti i svi tvoji problemi biti lakši...kad čovjek nauči voljeti sebe,tada shvati da ga i drugi ljudi vole i cijene i da je svatko od nas dostojan življenja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani