Z ašto želim ovu knjigu?
D a vam pravo kažem
R adije nego lažem -
A tko je ne bi želio!
V jerujem u moć uma
A u zdravom umu, zdravo je i tijelo!
K ada bibliju ovu dobijem i
R iječ po riječ upijem
A tijelo svoje opijem
V rlim novim saznanjima i
A lternativom, sretna ja ću biti!
Želim knjigu, a nemam inspiracije sve je već o zdravlju manje više rečeno, uz pomoć googla ili bez njega. :-)) Zdravlje je najvažnija stvar na svijetu jedna od rijetkih koja se ne može kupiti novcem i na mojoj listi želja je broj jedan i zato želim knjigu , jer ako nemam zdravlje ništa mi drugo ni netreba.
Mojoj mami se brzo bliži 50ti rođendan, i baš smo prije par dana pričali nešto o zdravlju. Kada sam vidio ovaj oglas, odmah sam se sjetio da bi to bio savršen dar, pogotovo zato jer voli čitati, pa bi joj ova knjiga izvrsno se uklopila u njezinu kolekciju.
ja sam zdrava
nisam krava
i želim ostati takva.
nek mi zdrava krava podari knjigu
da mogu širiti riječ njenu.
amen.
želim tu knjigu jer bi je htio pokloniti svojoj supruzi koja ne znam di više vremena provodi,da li na vašem portalu Zdrava krava,ili čitajući knjige o zdravlju i zdravoj prehrani koje posuđuje iz knjižnice,.
To je prava knjiga za nju.
imam 20 godina i želim takvu knjigu, jer mislim da u njoj stoje odgovori na sva moja pitanja, prosla sam mnogo bolesti i jos uvijek se borim sa jednom- štitnjača - i mislim da bi mi jako pomoglo u promijeni moje prehrane, te kao zaštita od drugih bolesti. Vjerni sam čitatelj portala Zdrava krava i voljela bih kada bih imala takvu jednu u svome domu, tada bih zasigurno znala da na Zdravu kravu mogu računati i u svome domu, bez interneta i bez portala...i ovim putem zahvaljujem svim divnim ljudima koji su mi na mnogo načina s ovog portala pomogli. lijep pozdrav...
Knjiga koju bi trebalo imati u svakom domačinstvu, jer je važno čitati i znati o prehrani, tijelu, izbjegavati neke stvari,a to se zove preventiva,a mi nismo naučeni tako živjeti....mi tražimo riješiti problem tek kad se javi,a ne čitanjem i edukacijom spriječiti da do tog problema dođe....knjiga za svakoga, zašto ne i za muškarca,il za moju 15-togodišnju kćer.........hvala....tenna
Sto da vam kazem...Ova knjiga je bas nesto, sto bi meni i mojoj majci trebalo! Jako mnogo se zanimamo za zdravu prehranu, zdrav nacin zivota, alternativne pristupe zdravljenju, preventivu bolesti prirodnim putem...Mnogo toga citamo i mnogo toga nas zanima, tako da...Ovakva knjiga bi bio fenomenalan dodatak nasoj biblioteci!!Ako je dobijem ja, znajte, da je otisla u prave ruke...u biti u DVA PARA pravih ruku jer cemo je sigurno koristiti obje! A sto je najljepse u svemu....to da onda ja i moja mama zajedno citamo takve knjige i medjusobno komentiramo sto smo procitale....te debatiramo satima o tome...i DRUZIMO SE....a to...to je meni nesto najljepse i najdraze na svijetu! Molim vas zato...poklonite knjigu meni i mojoj mami!
Odkada je moja mama oboljela od karcinoma dojke, odkada je krenula na mukotrpne kemoterapije i zračenja, od tada zdrava prehrana i život zauzimaju najvažnije i prvo mjesto u mojoj obitelji. Ovu knjigu prvenstveno bih željela za svoju mamu. Ima raznovrsne literature, brdo knjiga, ali ovu još u svojoj kolekciji nema. Ova Biblija mi se čini kao najvredniji dar koji bih joj uz svoju ljubav mogla pokloniti. Osim što bi njoj puno značila, i meni bi dala nova saznanja, jer sam po struci nutricionist. Biblija prirodnog zdravlja-Biblija za dugi život!!Hvala Vam!!
Kao gimnazijska profesorica biologije često se susrećem s pitanjima mojih učenika,osobito učenica,vezanih uz zdravlje i očuvanje zdravlje.Kako su to teme ove knjige,bilo bi ju lijepo imati na raspolaganju prilikom obrade ovakvih tema na nastavnim satima.Knjigu sam prolistala u knjižari i oduševljena sam:-)
Prirodni lijekovi su oni za koje ne žele da znamo...a ja uz ovu bibliju želim znati kako mogu pomoći svom organizmu i biti sam svog tijela gospodar....
„Mladost je sretno doba u kojem čovjek pocinje da vjeruje u sebe, a još nije prestao da vjeruje drugima“ mislim da Andrićev citat upotpunjuje moje navedeno razmišljanje o svijetu i želju za novim saznanjima pomoću ove biblije:-))
Svaka ozbiljna kućna biblioteka bi trebala imati Bibliju. Ja u svojoj želim ovu...
Voljela bih osvojiti Bibliju prirodnog zdravlja jer mi je zdravlje (što sam starija) sve više dragocijeno i prioritetno,a još uvijek nemam pravu knjigu vodilju.Prednost dajem prirodnom načinu liječenja.zdravlje je naše najveće blago i treba ga čuvati i njegovati posebnom pažnjom unatoč svim brigama i užurbanom načinu života u kojem se nalazimo.
Svaka žena treba brinuti o svom zdravlju, a ova Biblija je nešto što svaka žena MORA imati!!!
Želim ovu knjigu..Svarno želim;)
Iako sam mlada(za koji dan 33 ali godine nisu važne ;))))imam dosta zdravstvenih problema i većinu uspijevam riješiti prirodnim putem.Ova knjiga bi mi bila od velike pomoći da još bolje naučim kako prepoznati znakove koje mi šalje moje tijelo i budem korak ispred bolesti. Mislim da je ipak lakše spriječiti nego liječiti.
Moju ženu svaki dan nova bolest muči
Pa ja kao da sam doktor moram sa posla trčat kući.
Moju ženu svaki dan nešto drugo boli
Na probleme se žali čak i dok smo u krevetu goli.
Ja ne poznajem kakvo je iznutra žensko tijelo
Premda ga izvana znadem cijelo.
I ne znam kako joj pomoći
Kad me sa sumnjom na neku novu bolest probudi usred noći.
I pita zašto me boli ovo
A svaki dan to ovo bude nešto novo.
A jednoga dana volio bih sa njome na porodu biti
I o trudnoći i začeću sa njom skupa naučiti.
Još od kad sam bila sasvim mala muči me par stvari
A još mi nitko nije ponudio odgovor pravi.
Možda ova knjiga te odgovore krije
Molim Vas pošaljite mi ju što prije.
Jer zanima me što se događa u mome tijelu
I kako od bolesti da zaštitim obitelj cijelu.
Želim znati više o specifičnim bolestima i stanjima koje pogađaju žene
Jer možda u životu pogode baš mene.
Još sam mlada i nisam mama
Ali uskoro bih voljela da beba useli se k nama.
Trudnoće i porođaja se jako bojim
A strah me i dal ću znati kako da dojim.
A tek kasnije kad me vrućine i valunzi počnu prema menopauzi vući
Voljela bih znati kako si pomoći a da ne izludim sve u kući.
U ovoj se knjizi piše i o aromaterapiji,homeopatiji i liječenju putem masaže
A vjerujte to mi je kao i svima od igli i inekcija stoput draže.
Knjiga se bavi i prehranom i dodacima hrani
I pogađate zbog toga još me više mami.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji