Molim Vas možete li provjetiti zašto ja nikada ne dobivam nagradna pitanja iako sam registrirani član? Sve sam provjerila i nema nigdje nikakvih pitanja.
Hvala
iako sam od nedavno tek registrirana jos uvijek nisam dobila niti jednom nagradno pitanje na mail :/
također, nisam nigdje pronašla vaš mail sa nagradnim pitanjem.
također ista problemarika oko dobivanja nagradnog pitanja,isto sam registrirana od prije i nisam dobila ni nagradno pitanje za prijašnju igru,neznam da li sam dobro napravila jer sam se odjavila i ponovno registrirala,a niti nikad nisam dobila Vaš newsteler??pa stvarno ne kužim a igrala bi se :))))) hvala unaprijed
uf krivo sam napisala...newsletter.....ubi me ova vrućina ;))))
ista stvar i sa mnom, nikad nisam dobila niti jednu vašu poruku, a kamo li poziv na igranje kao i ddomazet3,mihaelacicko
Niti ja nisam dobila ovaj mail ni u spamu ni u inboxu,prije sam redovno dobvala,a zadnjih par mjeseci ništa... :/ To nije u redu,jer bih baš voljela sudjelovati u ovoj nagradnoj igri,nabacila sam 7kg u zadnjih par mjeseci,super bi došle ako pomažu xD
draga @zdravakrava,moj stari mail je obrisan,pa sam se jučer opet ovdje registrirala,sa nestrpljenjem ponovno očekujenm vaše mailove ,hvala :)
Odgovori vas čekaju na mailu :) Ako još netko nije dobio nagradno pitanje, a da se registrirao i označio da želi primati newsletter, nek mi se javi na info@zdravakrava.hr.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji