Osvoji 20 paketa dr. Schär proizvoda!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    shanew
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

ja uopće nisam dobila pitanje...

• Default avatar -
    Kjurisic

ODGOVRIMO PUTEM MAILA ILI???

• Default avatar -
    Kjurisic

ODGOVRIMO PUTEM MAILA ILI???

Zdrava__Krava

Dragi svi,
    newsletter je poslan jučer u popodnevnim satima i do sada su ga već svi koji su prijavljeni na newsletter trebali dobiti. Ukoliko netko nije, nek se javi na info@zdravakrava.hr.

Točan odgovor na nagradno pitanje, zajedno sa svojim podacima, pošalji odgovorom/repy-em na mail koji ste dobili!

Što se tiče dobitnika, nažalost ne možemo znati tko od sudionika pati od celijakije, ali nadamo se da će igru igrati oni kojima to zaista i treba.

• Default avatar -
    sanjatt

Kad stižu pitanja? imaju li celijakičari prednost?????

mopsron

mislim da bi mi, osobe s glutenskom enteropatijom trebale imat prednost u ovoj nagradnoj igri, budući da ostalima ovi proizvodi stvarno ništa ne znače...a nama bi puno značilo...

• Default avatar -
    michelle00

Bilo bi super ovo osvojiti, da iznenadim mamu, stvarno bi joj dobro došlo ovo.
    Tek prije manje od godinu dana je saznala da ima celijakiju, bila je u jako lošem stanju, godinama je išla kod raznih doktora, govorili su joj kako je to samo psiha i druge gluposti.
    Žalosno je kako se samo jedan doktor zainteresirao za njeno stanje i poslao ju na prave pretrage da bi na kraju ustanovili da je riječ o celijakiji. Kako nije na vrijeme otkriveno, javila se i netolerancija na laktozu i orašaste plodove.
    Sve u svemu, morala je drastično promijeniti prehranu, iako treba proći još bar godinu i pol do potpunog oporavka osjeća se i izgleda puno bolje već sada.

Ovakav način prehrane je dosta ograničen, a neću ni komentirat koliko je skupo, zbog toga se nadam da će ovu igru igrati oni kojima je to uistinu potrebno!

Sretno svima! :)

• Default avatar -
    michelle00

Bilo bi super ovo osvojiti, da iznenadim mamu, stvarno bi joj dobro došlo ovo.
    Tek prije manje od godinu dana je saznala da ima celijakiju, bila je u jako lošem stanju, godinama je išla kod raznih doktora, govorili su joj kako je to samo psiha i druge gluposti.
    Žalosno je kako se samo jedan doktor zainteresirao za njeno stanje i poslao ju na prave pretrage da bi na kraju ustanovili da je riječ o celijakiji. Kako nije na vrijeme otkriveno, javila se i netolerancija na laktozu i orašaste plodove.
    Sve u svemu, morala je drastično promijeniti prehranu, iako treba proći još bar godinu i pol do potpunog oporavka osjeća se i izgleda puno bolje već sada.

Ovakav način prehrane je dosta ograničen, a neću ni komentirat koliko je skupo, zbog toga se nadam da će ovu igru igrati oni kojima je to uistinu potrebno!

Sretno svima! :)

• Default avatar -
    violeta

Voljela bih osvojiti ovaj paket ne radi sebe nego radi svoga mladog bratića denisa kojeg svi u obitelji obožavamo. Denis se rodio sa leucinozom rijetkom bolesti od koje boluje samo par ljudi na svijetu. Denisov enzim za razgradnju bjelančevina radi samo 5%,tako da je od rođenja na posebnoj prehrani.
    Znam da bi ovo njega jako obradovalo..Denisu je sada 18 godina,,

• Default avatar -
    zmajica7

Iako sam putem e-maila dobila nagradno pitanje, na njega neću ni odgovoriti. Radije prepuštam onima kojima zaista trebaju i koji boluju od celijakije. Iskreno se nadam da će nagrade dobiti oni kojima je to najpotrebnije, a da ne kažem koliko je bezglutenska prehrana i skupa. Sretno!

romana9

Sretno svima kome treba !!!!!!!!!

• Default avatar -
    23littlewild

Moj dečko pati od celijakije, je da sam kasno vidjela mail ali se nadam da ce mi se posreciti, i da s tim mogu usreciti njega.. jer ipak koliko znam ti proizvodi nisu bas jeftini...:/

• Default avatar -
    ksandrica

S obzirom da je bezglutenska hrana jako skupa ovi će Scharovi proizvodi jako dobro doći celijakičarima a bilo bi super i češće govoriti o toj temi i iskustvima u životu sa celijakijom.

Cornelia

Drago mi je da je i ova tema došla na red...i slažem se da bi nagradu trebali dobiti oni kojima je to stvarno potrebno. Moja sestrična ima celijakiju od rođenja, i ja sam ovu igru odigrala radi nje. Svi znate da je ta hrana ne samo skupa, već da se za svaki proizvod mora čitati deklaracija...a mi iz malih gradova baš i nismo te sreće da imamo trgovine gdje nam je specijalna hrana u ovakvim slučajevima dostupna. Voljela bih kada bih ju mogla iznenaditi, al pošto je to slučajni odabir...sretno mi bilo! I sretno svima koji su igrali, jer vjerujem da ako nisu igrali za sebe, igrali su za neku osobu koju jako vole-baš kao i ja! :)

• Default avatar -
    MajaBudimir

Uistinu se nadam da će paketiće dobiti netko kome zaista treba. Ja imam alergiju na pšenicu,uz to još i na mnoge druge proizvode,tako da sam ovo odigrala naravno radi sebe. Pozdrav svima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani