Nupo - proizvodi za mršavljenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Amarra
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

Dragi Nupo Hrvatska, iako mi svi primjećujemo svašta, nekako volimo ići linijom manjeg otpora, ali ovaj puta ne želim.

Zainteresirana sam za vaš proizvod, ali dala sam si minimalno truda i usporedila neke stvari. Prema vašem postu od 3. studenog na Facebooku, redovna cijena mjesečnog paketa jest 2,251 HRK, a akcijska cijena tog paketa iznosi 1,874 HRK.
    Na web shopovima za zemlje EU te u ponudi prodajnih mjesta zemalja EU cijena mjesečnog paketa iznosi 214,20 EUR ili, po današnjem srednjem tečaju Eura Hrvatske narodne banke, 1613,34 HRK.
    Dakle, u zemljama EU, u kojima su životni standard i kupovna moć pojedinca neusporedivo viši nego u Hrvatskoj, cijena mjesečnog paketa osjetno je manja nego kod nas! 1613 HRK u EU naspram 2251 HRK u Hrvatskoj! I akcijska cijena (akcijska!!) još je uvijek viša od redovne cijene u drugim zemljama!

Ja znam u kojoj i kakvoj zemlji živim i kakvi su nameti u RH, ali ništa od toga ne može opravdati cijenu višu za skoro jednu trećinu, pogotovo u zemlji u kojoj je kupovna moć neusporedivo slabija.
    Sramota je ali i marketinško samoubojstvo ciljanog kupca ovako evidentno tretirati kao nepismenu ovcu. Ja sam zainteresirana i kupit ću vaš proizvod, ali ne u Hrvatskoj. Sramota.

• Default avatar -
    mgcizmek

Na stranici NUPO A/S proizvođaća, putem internetske kupnje cijena paketa za 4 tjedna je 113,40 EUR, LP

• Default avatar -
    mgcizmek

Sory,ispravak - paket za 2 tjedna (gubitak 5 kg.)

• Default avatar -
    NupoHrvatska

Poštovana,

u potpunosti vas razumijemo i željeli bismo izaći u susret što većem broju zainteresiranih kupaca. Ukoliko ste primijetili razliku u cijenama Nupo proizvoda, razlog tome je upravo porez koji na hrvatskom tržištu definira konačan iznos naših cijena. Mi se tih pravila moramo pridržavati i na žalost nemamo izbora. Voljeli bismo kada bi se takvo stanje promijenilo, kako bi naši kupci u Hrvatskoj mogli nabavljati Nupo proizvode po cijenama sličnim u ostalim zemljama Europe u kojima se nalaze naša prodajna mjesta. Trenutno hrvatskim građanima možemo ponuditi akcijske cijene naših proizvoda te se nadamo kako ćemo vam ubuduće moći još i više izaći ususret. Hvala vam na razumijevanju.

Nupo Hrvatska

• Default avatar -
    nova_nova

To o porezu ne drži vodu. U Sloveniji je PDV 20%, a cijena Nupo proizvoda je skoro za trećinu manja nego kod nas (ne računajući povrat poreza).
    Ne pada mi na pamet kupiti po takvoj cijeni, radije odem u Slo, nije baš tako daleko.

• Default avatar -
    miskamuc

nova_nova u Sloveniji PDV na hranu je 8.5% a kod nas 25%

http://www.durs.gov.si/si/davki_predpisi_in_pojasnila/arhiv_pojasnil_ddv_pred_1_5_2004/ddv_ob_nabavi_surovin/

• Default avatar -
    bombeta
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

pa i u Sloveniji je visoka cijena. sestra mi je bila sa mamom u Ljubljani u trgovini L'eclerc i videle su da pored Nupa postoji i francuska Gerlinea te još neki stariji proizvod kojeg se mama vrlo dobro sječa još iz godina kad je ona baš postala mama. Setila se kako su svi u onim danima to upotrebljivali i bili izuzetno zadovoljni sa rezultatima, još se pošalila kako je isto tata bio zadovoljan :) Tako, da su obje uzele nekoliko kutija (oko 8 eur po kutiji)i prezadovoljne su sa rezultatima i sa ukusom, a za više nego pola jeftinije od Nupa i Gerlinee!! ne sečam se imena ali nemaju pločica, tako da nisu baš prikladni kao Nupo i Gerlinea. Probat ču i ja, pa ču da se javim ako to stvarno radi, inače tražim dalje. Zna li neko još koji drugi proizvod za mršavljenje?

• Default avatar -
    NupoHrvatska

Tako je bombeta, ima na tržištu mnogo proizvoda za mršavljenje, a su relevantni razlogi zašto su kupci odabrali Nupo dietalnu prehranu za dietalnu prehranu broj 1 i kao produkt godine. Možete probatj i jedno i drugo pa javite u koji proizvod se vam je investicija povratila. Nupo proizvodi u posljednjih 30 godina provjereni su i potvrđeni u više od 50 kliničkih studija, što dokazuje da je Nupo najstarija i najbolje dokumentirana vrlo niskoenergetska dijeta na svijetu koja se može koristiti kao jedini izvor hrane. A sve to dokazuju uspješni i zadovoljni koristnici.

Naime Nupo dietalni napitci i dietalne juhe su prvi potpuni nadomjestak prehrane u vrlo niskoenergetskoj dijeti (<800 kcal), gdje vi možete svu svoju hranu zamjeniti sa Nupo, a sa šest porcija dnevno osigurava sve potrebe organizma na vitaminima, mineralima, esencijalnim masnim kiselinama i prehrambenim vlaknima, uz preporučeni omjer hranjivih tvari. Svi ostali proizvodi se mogu koristiti kao zamjenski obrok 1 glavnog obroka u kombinaciji sa ostalom zdravom hranom.

Nupo dietalna prehrana vam samo sa 115 kcal nudi punovrijedan lagan obrok, a najglavnije potiče promjenu prehrambenih navika. Tako širok izbor okusa nema niko drugi, a jednostavna je i praktična priprema uz užitak. Što se tiče rezulteta možete si i izračunati uz pomoć nupo kalkulatora > http://www.nupo.com/page/calculate_bmi/, al smo sigurni, da čete biti jako zadovoljni, kao i mnogo drugih koji su sa Nupo izgubili 10, 20, 40 kg...

• Default avatar -
    bombeta

evo javljam se oko 4kg lakša i mnogo boljeg osječaja :-) jupiii... samo ču sada trebat da kupim i nove traperice ;) dobila sam svoje kutije za poklon od mame, a proizvod o kome sam pričala zove se Enemon. Meni je bio najbolji ukus neutral i vanilija, a jagoda mi se stvarno nije svidjela. Jedna kutija košta samo eur 6,30!!! Mama kaže, da ni ovaj proizvod nije dosta mlađi od 30 godina i da je nekad bio veliki hit, samo da je nestao sa našeg tržišta. Svakome toplo preporučujem Enemon ali mislim, da ga nema u Hrvatskoj? :(

• Default avatar -
    blazenasramek

Zainteresirana sam za Nupo proizvode ...... da li mogu dobiti informacije gdje mogu kupiti paket za mjesec dana?

• Default avatar -
    barba75

AMARRA

SVAKA ČAST,NISI MOGLA BOLJE NAPISATI,I ŠTO MISLE DA ĆE IM BIBA POMOĆI DA TO UVALE PO TOLIKOJ CIJENI...................

Hajdeja

Za "mgcizmek" jedan ispravak...113.40 eura košta 14-dnevna dijeta, a ne mjesečna, jer sam ja naručila internetskim putem direktno od proizvođača i mogu reći iz vlastitog iskustva...poštarina je 27 eura i ono o čemu nisam razmišljala je da je trebalo platiti i carinu i pdv na to, jer je paket iz Danske...to je iznosilo još 685 kn s tim da sam ja naručila dva 14-dnevna paketa i još sam morala dokazati da je to za osobnu upotrebu, a ne za daljnju distribuciju...stoga mogu reći ili kupite kod nas ili idite u Sloveniju, ako vam se isplati...meni se na ovaj način nije isplatilo...nadam se da sam svojim iskustvom pomogla drugima.

• Default avatar -
    malisani

@Hajdeja: Htjela si se ____ a da ti ne udje :P

• Default avatar -
    carla_13
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

Cure prodajem sljedece nupo proizvode: Juha od šparoga (cijeli paket), juha od povrća (2 cijela paketa) i juha od piletine ( jedan kom fali iz paketa, shake od jagode s dozadorom. + Plan kockica + shaker GRATIS!!!

Počela sam s dijetom ali iz medicinskih razloga moram prekinuti pa ako nekome treba javite seeee!!!!

• Default avatar -
    MihaelaSB
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

Ako netko želi razmjenjivati okuse,nek mi se javi :) Kupula sam si dva paketa za po tjedan dana, jedan je kakao a drugi bijela kava...nudim na razmjenu dio paketa :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani