Novi život u lastex trapericama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    human13
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:52

Još jednom želim čestitati Ines. Trud se isplatio u potpunosti...

• Default avatar -
    paladima

Ines izgleda prekrasno :) Boris se također preporodio, čestitke oboma!

Majica

Izgledaš predivno!!! Čestitke! :)

debela_mama

ines cestitam ti na uspjesnom provodjenu akcije Mršavimo zajedno'. izgledas odlicno, ne mogu te se nagledati :)
    jedva cekam da prestanem dojiti, pa odmah idem tvojim stopama. ti si nam svima veliki poticaj! samo tako nastavi. pozdrav

• Default avatar -
    marija84

Ines čestitam, izgledaš prekrasno!!!

ivyd

bravo na uspješnom mršavljenju ,izgledaš odlićno

Inexia

Dragi moji,

hvala vam svima na riječima pohvale i vašoj podršci, drago mi je da ste bili uz mene i podržavali me, to mi je puno znaćilo. Moram priznati da je bilo trnovito ali da je uspjeh nevjerojatan. Ovo je režim mršavljenja koji doista donosi rezultate, a najbitnije je da čovjek nije gladan. Ja sam izmjenila svoj enavike, i počela živjeti zdravo i mislim da je to najbitnije. Preporučam svakom da proba ovo što sam ja prošla, preporoditi ćete se.
    Hvala Vam još jednom svima.

Vaša Ines

• Default avatar -
    AdrianaGledj

Ines bok vidim rezultate odlični su ako ti nije šproblem javi mi se na moj mail adrianagledj@net.hr imala bi neka pitanja za tebe vezano uz debljinu i ja patim od toga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani