Obzirom da smo u novom stanu vrlo loše spavali, prvo smo pozvali radiestezistu koji nam je detektirao podzemni tok vode duž cijele jedne strane stana. Premještanjem kreveta glavni uzrok nesanice bio je riješen.
Također sam iz spavaće sobe izbacila mobitele i ostale uređaje koji emitiraju zračenje. Prije spavanja obavezno još jednom prozračim sobu i spustim rolete da nam ne smeta ulična rasvjeta. Bitno je i ne prejesti se prije spavanja, odnosno, ne jesti kasno navečer. Pomaže i topli kakao, žlica meda sa malo jabučnog octa ili čaj od matičnjaka. U sezoni grijanja obavezno treba staviti posude sa vodom i eteričnim uljima tipa lavande i geranija. Dobro je i prošetati prije spavanja (ili se baviti drugom fizičkom aktivnošću) kako bi se tijelo riješilo stresa nakupljenog tijekom dana. Pred sam odlazak na spavanje dobrodošlo je opuštanje u toploj, mirisnoj kupki uz neki lagani instrumental ili glazbu za meditaciju.
Nesanice se rješavam teškom mukom ali pokušavam se smiriti i zaspati. Nekad upali a nekad ne. Prevencije radi idem ranije na spavanje, pijem čajeve i opuštam se prije spavanja. To pomaže!
e moja zrava krava-objavite pravila pa ih se ne pridržavate.objava dobitnika 11.3.tijekom dana,a evo već 13.3,a ništa.pa zar zaista držite vaše čitatelje za budale ili vas veseli ovako vrijeđati ljude koji se nadaju nagradi ?!??????
p.s. ja ni nisam igrala samo vas pratim he he
Draga sogica, u članku možeš vidjeti imena dobitnika. Pozdrav od Zdrave Krave
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji