Namirnice za selektivno mršavljenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    leonarda31
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

koliko sam skužila sa ovim namirnicama se skida višak sa bokova i nogu.. a sa trbuha?

• Default avatar -
    brb

Mislim da ste malo na kraju pogriješili i da ne bi trebalo pisati izbjegavaj grožđe, nego suprotno!

ataner

jedeš ,malo,skidaš salo!
    mjeriš, šta ti je ostalo!!!!!!!!!!!!

:)))))))))

• Default avatar -
    srna

Je li ovo "Izbjegavaj i grožđe" samo greška ili ipak ono pridonosi stvaranju masnih naslaga i celulita? Malo sam zbunjena :((

• Default avatar -
    deica0007

ja isto ne kuzin zasto svi nesto pricaju da grozdje je kaloricno... pa sve ima kalorija, svako voce, onda prema tome nebi smili jest nista osim jabuka, i sta ja znan cega...

• Default avatar -
    labica

možda je riječ o šećeru u grožđu, pa zbog toga?

• Default avatar -
    fitnessgirl1

GROŽĐE ima visoki GI (glikemijski indeks), što znači da ova namirnica uzrokuje brz i velik porast razine glukoze u krvi. Prisustvo glukoze u krvi uzrokuje produkciju inzulina, hormona koji pomaže da glukoza uđe u stanice u kojima se koristi kao izvor energije. Kada su trenutačne potrebe za glukozom u stanicama zadovoljene, suvišak glukoze skladišti se u jetri i mišićima za kasniju upotrebu. Popune li se i zalihe u jetri i mišićima, a glukoza je još uvijek prisutna u krvi, inzulin pomaže da se suvišna glukoza USKLADIŠTI KAO MAST. ........o glikemijskom indeksu možete više pročitati po netu....nadam se da sam barem malo pomogla....

• Default avatar -
    fitnessgirl1

što se tiče cijelog članka....ne postoje namirnice koje skidaju višak samo s određenog dijela tijela....postoji zdrava prehrana i vježbanje koje dovode i tijelo i duh u odlično stanje........za početak...pokušajte ovako....za doručak kombinirajte DOBRE UGLJIKOHIDRATE (niski GI) i PROTEINTE ..npr(razeni kruh,zobene žitarice,razene zitarice,jaja,nemasno mlijeko i jogurt)...za medjuobrok možete ubaciti jabuku.....za ručak i večeru mozete jesti nemasno meso (piletinu,puretinu,lagana teletina,nemasna govedina,junetina) i dosta dosta salate......i da, nadjite za sebe 30-45 min...krećite se...šetajte...trčite...upišite fitness....aerobik....bilo što....samo se krećite....i vjerujte mi,ne samo da ćete izguniti višak...nego ćete se i učvrstiti i održati tijelo da više nikad ne dodje do toga da brinete zbog viška.... :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani