Ulaz je slobodan za sve posjetitelje! Veselim se tvom dolasku!
Spojim ugodno sa korisnim, i uvijek nešto novo naučim!Naravno da dolazim,i vodim najbolju prijateljicu!
Pozdrav! Dolazimo kolegica i ja definitivno! Da li se treba negdje prijaviti za sudjelovanje na tribini?
Prijave za tribinu nisu potrebne. Veselim se da dolazite!
Žao mi je da nisam bliže, došla bih sigurno!! Puno pozdrava iz Zenice.
ovoje nesto supersuper ali mije taaaako zao sto se ne odrzava i u drugim gradovima lijepe nase npr.u zadru sigurna samda bi bio velik odaziv,ali eto ja vas pozivam i molim da ucinite nesto po tom pitanju i dodjete :)))
Upravo sam se vratila sa tribine i moram priznati da sam ugodno iznenađena sa svim predavaćima jer za razliku od moje doktorice svi su se trudili a kad sam se njoj obratila za pomoć oko mršavljenja rekla je : MANJE PAPATI !!!! I razgovor je bio gotov
Lp
I ja sam bila jučer na tribini i moram priznati da mi je bila jako zanimljiva. Gosti-predvači su imali odlične savjete ....no, sada ih se samo moramo držati :-)
kako nisam mogla biti na tribini , nadam se da ću više saznati od vaših komentara
Jasna, evo nekih crtica sa jučerašnje tribine :
- ako netko želi smršaviti trebao bi unijeti do 1250 kcal, na taj način se tijelo ne dovodi u neku opasnost, a opet se mršavi
- svi su protiv nekih propisanih dijeta
- najbolje je jesti sve, samo u manjim porcijama ( jedan od prijedloga je da se jede iz manjih tanjura)
- još jedan od prijedloga je bio da se svaka tri tjedna dnevni obroci smanjuju za 300 kcal jer na taj način se tijelo lako nauči na novi režim
- obavezna je tjelovježba, ne mora to biti teretana ili aerobic, dobro je i brzo hodanje ali ne manje od 45 min dnevno
- no najvažnije je da osoba ima motiv i želju i da je ustrajan jer ništa ne ide preko noći
- akoosoba ne može sama, ako joj treba podrška može potražiti pomoć u udruzi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji