Mogu li smršavjeti uz zelenu kavu?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    batanona
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

Puno je preparata odnijelo i puno života, a donijelo jako puno novca prodavačima. Svaki preparat treba proći ispitivanja i eventualno postati lijek kojega će nam preporučiti LIJEČNIK, a ne trgovac. Umjesto da ljudima plate što će biti pokusni kunići, naivni sami plaćaju i sami riskiraju. Pa da barem plaćaju stručnjacima, ali ne, oni plaćaju gramzivim trgovcima.
    Zar nije sigurnije, jeftinije i zdravije držati dijetu sa zdravim namirnicama?

• Default avatar -
    femme_terrible

...Dok se ne oznojite i ne ožmičete majicu nakon sat, sat i pol vježbanja nikakve zelene kave niti kojekakvi čajevi neće vam pomoći u otapanju kilograma. To su štosevi za malu djecu i lijene bube koje bi gubile kg zavaljene u naslonjače. Dijeta je probrana hrana i puno fizičke aktivnosti!!! Vrlo jednostavno

• Default avatar -
    parentina

Čitala sam mnogo o zelenoj kavi. U moru članaka o njoj naišla sam i na više napisa kojima se tvrdi da posljedice konzumacije zelene kave mogu biti pogubne - smrtonosne.
    bez obzira na to pokušala sam je pronaći ali mi to, osim na američkim stranicama, nije pošlo za rukom. Nema je ni u biljnim apotekama, ni u ponudi encijana (koji ju je jedno vrijeme nudio).
    Voljela bi kada bi nam ovo malo pojasnili.

Zdrava__Krava

Draga parentina, zelena kava dostupna je od nekoliko proizvođača u Hrvatskoj. Možeš je potražiti u biljnim ljekarnama, ali obrati pozornost na sastojke koje treba sadržavati, a navedeni su u članku. Pozdrav od Zdrave Krave

• Default avatar -
    fordsierra
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Femme terribile sad bih te lajkala da ima!!

• Default avatar -
    KLOBUCHAR
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

Ja cu bolje u apoteci kupiti :)

• Default avatar -
    july555
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:01

ja sam zainteresirana, htjela bih probati i zelenu kavu, redovito vježbam i mislim da bi to uvelike pomoglo pri mome cilju..da li bi mi netko mogao preporuciti gdje da kupim zelenu kavu koja sadrži sastojke navedene u tekstu? hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani