Više mi je puna kapa onih koji koriste vrhnje za kuhanje u jelima. Ljudi,to je gotov proizvod jednako kao i goveđi gulaš u konzervi. Ubaciš u teču i podgriješ i ondA sam sebe nazivaš kuharom
Dajte naučite napraviti šug bez vrhnja za kuhanje kao što su nekada žene radile, pa se onda prozivajte kuharicama. A dotada se koristite gotovim proizvodima poput vrhnja za kuhanje.
Slažem se.
Međutim, mene zanima jedna druga stvar- zašto objavljeni pobjednički recepti većinom nemaju autentičnu fotografiju, nego se koriste fotografije s Thinkstocka i sl.? Zar je toliki problem uslikati i poslati fotografiju VLASTITOG jela?
Uostalom, Zdrava Krava kaže: pošalji nam recept s jesenskim namirnicama, tvojim omiljenim začinom te fotografiju.
Draga angel1983, objavljujemo samo fotografije koje veličinom i kvalitetom zadovoljavaju kriterije Zdrave Krave. Pozdrav od Zdrave Krave
muzela50 možeš li nam ti napisati sto bi ti koristila umjesto vrhnja za kuhanje ???
''Mislim da svi koji vole kuhati kada pomirišu bosiljak dobiju ideju za jelo'', napisala nam je Anica.
Ne kužim čemu prikazivanje ovoga kao nečega što je gospođa rekla, a web je pun tog citata...
Samo i da ga se kopira u google, očito je...
A i ne vidim kako ovo jelo uopće spada u recepte Zdrave krave jer se sa gljivama mogu napraviti punooo zdravija jela..:/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji