Post i čaj čička protiv endometrioze

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    merida
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

Prije 10 godina operirala sam tzv.'čokoladnu cistu' na lijevom jajniku i isto imam endometriozu. Od tada sam na terapiji kontracepcijskim tabletama. Tada nije postojala mogučnost da se cista smanji ili pukne ili nestane uz primjenu nekih ljekova. Jedino riješenje je bila laparaskopska operacija. Bia sam u rukama najboljih i poznatih ginekologa i sve je prošlo u najboljem redu.
    Od kada sam na tabletama nemam nikakvih problema i svi pregledi kod ginekologa su u redu i ja napokon više ne patim od užasno bolnih menstruacija. Čitateljici Mirni želim puno sreće i uspjeha u daljnjem liječenju!

• Default avatar -
    Clara25
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

je li nekome pomogao čaj od čička? imam velikih problema s čoko cistama pa bi htjela probati taj čaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani