Jooooj, koji sastojci!!! Svaka čast kuharu, vidi se da voli finese! Jogurt kolačima čuda radi, daje sočnost a i štedi masnoću, zato ga jako često koristim. Ovo je jedan veeeliki medenjak u obliku torte, točno kako volim! Baš za ovo vrijeme :)
Isprobat ću ovaj recept, koristiti ću bademe jer sam nažalost alergična na orah.
Imam pitanje- kako bi pirovo brašno (u omjeru 50:50 sa bijelim brašnom) utjecalo na finoću kolača obzirom da je pirovo malo "teže"?
Zbog sadržaja integralnog brašna konzistencija biskvita nije ista kao i kod klasičnog, dista je gusto tako da mislim kako nije potrebno mijenjati pola količine pšeničnog brašna pirovim.
Npr. ako bi ja mijenjao vrstu brašna onda bi cijelu količinu integralnog zamijenio pirovim brašnom.
Poklanjam clanicama : http://www.youtube.com/watch?v=Feu0gHezueY
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji