Knjiga je lijek za dušu.One nam pomažu odletjeti negdje daleko,daleko iz našeg svijeta,isto tako s knjigom možemo progledati,dati svom životu smisao i pomoću njih disati punim plučima..Neke nam pomažu svakodnevno,nekima se vračamo opet,opet i opet i uvijek bi u njima našli nešto novo,nešto samo za taj trenutak u kojem nam treba potpora.
Svima se dogode dani kada nam sve izgleda crno...Samo brige i probleme vidimo. Tada nam treba nesto da nas osnazi, da nam snagu i volju da se dignemo i suocimo sa zivotom. A to je knjiga! Treba samo pametno izabrati naslov i nas put ka unutarnjem zadovoljstvu i sreci moze zapoceti.
Volim onaj osjecaj koji me obuzme nakon citanja , osjecam mir i zadovoljstvo, osjecaj da mogu sve.
Što drugo reći nego počnite čitati , ako još niste .Ne znate što gubite .Čitajući upoznaješ sebe , razvijaš svoju maštu ,diviš se divnim piscima .Jednom rječju -UŽIVAŠ!
Drage čitateljice, u obzir ćemo uzimati samo prijave kroz obrazac na dnu članka, prijave u komentarima nećemo uzeti u obzir. Pozdrav od Zdrave Krave
ja bih rado sudjelovala u ovoj nagradnjači...ali emogu nači link,pa sam amlo zbunjena:(....koji točno link ili ste ga zaboravili staviti :(
Draga smokvica, obrazac za prijavu nalazi se skroz na dnu članka. Pozdrav od Zdrave Krave
kad će biti objavljeni dobitnici, igra je jučer završila :)
A kud je nestala cijela objava, a dobitnici nisu objavljeni :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji