Kako spriječiti i liječiti išijas?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Renatica
    [UREĐENO] 06. Listopad 2022. 16:48

S išijasom vučem probleme vec preeedugo vremena. Probavala s raznoraznim gelovima, od voltaren gela, gavezove masti i slicno. Nedavno sam si naručila acuraflex kremu. Preeezadovoljna sam. Jaka je stvarno, djeluje čak i drugi dan. Definitivno moja preporuka svima.

Default avatar -
    kockica123
    18. Rujan 2018. 16:31

pomaže i deep relief

Default avatar -
    Renatica
    04. Listopad 2018. 12:00

Koristila i ni približno mi nije dobar kao acuraflex krema, puno je jača.

Default avatar -
    jasmina.v
    06. Listopad 2022. 16:48

Moje lično mišljenje je da niste mogli bolji izbor donijeti. Ja sam imala mnoge probleme sa išijasom, bolovima u zglobovima te koljenima, sve probala ali Acuraflex je nešto najbolje na tržištu. Jedan period nisam mogla da se popnem uz stepenice koliko sam jake bolove u koljenima imala. Danas i sama pomisao na tu bol mi jezu donosi.
    Da li ste probali možda Acuraflex kapsule takodjer? Ja sam naručivala preko ovog linka i prezadovoljna sam- i zdrava konačno. www.acuraflex.hr

• Default avatar -
    Davorka_0
    20. Lipanj 2018. 11:21

S obzirom da radim kao odgajateljica u vrtiću išijas mi je zadavao ogromne probleme. Da mi suprug nije u ljekarni kupio Acuraflex komplet ne znam iskreno kako bih nastavila s poslom. Pogotovo krema koja mi je djelovala trenutno na bol. Zato je vučem uvijek s sobom gdje god idem :)

• Default avatar -
    Vlatko80
    30. Srpanj 2018. 09:04

Prije 2 mjeseca sam si kupio baš Acuraflex komplet. Kapsule pijem radi problema s hrskavicom u koljenima i veoma sam zadovoljan s njima. A bez kreme mislim da ne bih mogao, jer je često mažem kad mi se upale mišići od trčanja. S obzirom da treniram nogomet itekako mi dobro dođe nakon iscrpnog treninga.

• Default avatar -
    Lenoo1
    14. Rujan 2018. 09:12

Slažem se s svima, ja bez acuraflex kreme ne idem nigdje.. uvijek sam vukao voltaren gel ili slično ali ni približno mi ne pomaže kao acuraflex. kad naletiš na nešto sto valja držiš se toga.

• Default avatar -
    kockica123
    [UREĐENO] 04. Listopad 2018. 12:01

ne slažem se da topli oblozi pojačavaju upalu, bilo da se radi o menstrualnim bolovima ili išijasu, nema boljeg lijeka od vrućeg termofora.

Default avatar -
    18. Rujan 2018. 16:54

To onda moram probat!

Default avatar -
    Lenoo1
    04. Listopad 2018. 12:01

Ja koristim vrući termofor da ugrijem mjesto koje me boli i nakon što mi se pore otvore si namažem kremu od acuraflexa. I ja i suprug koristimo i zadovoljni smo

• Default avatar -
    Vlatko80
    21. Svibanj 2019. 08:11

Kokica u pravu si, pogotovo prije mazanja kreme. Ja prije nego si namazem acuraflex zagrijem si mjesto koje me boli jer se onda pore otvore i krema puno dublje ude i puno bolje onda napravi svoj poslic :)

• Default avatar -
    Danijela998
    [UREĐENO] 11. Svibanj 2022. 13:34

Tu sam i pročitala da acuraflex krema pomaže kod išijasa i naručila si online. Prvi put da nisam pogriješila i da me neki forum nije naveo na krivu informaciju. Znači odlična je.

Default avatar -
    Davorka_0
    09. Rujan 2020. 07:44

Acuraflex krema je preeodlicna. U ljekarni je suprug kupio i to na preporuku ljekarnice. Mene je išijas opalio na poslu i od onda se stvarno trudim imat je svugdje. Doduse nije ni cilj mazat se uvijek nego se treba potrudit malo i istezat ujutro i prije spavanja, sto manje sjediti.....

Default avatar -
    Nevenka22
    11. Svibanj 2022. 13:34

Acuraflex kremu koristimo ocito svi :), malo je poskupa ali bar djeluje. Na srecu pa mi jedna tuba traje po 2-3 mj jer povremeno mazem

• Default avatar -
    Rudi88
    09. Veljača 2021. 08:24

Taman jucer komentirao za acuraflex, znaci nisam jedini koji je zadovoljan :) ali kao sto sam napisao treba sto manje sjediti i istezati se par puta dnevno

• Default avatar -
    Robert
    02. Travanj 2021. 10:06

Mislim da sam jedino kod vas i na https://isijas.hr/isijas/ pročitao najbolje savjete. Nastavite tako

• Default avatar -
    EdiKo
    12. Rujan 2022. 11:10

U potpunosti se slažem da je tjelovježba ključ za fleksibilnost i pokretljivost ali uz pomoć kreme za bolove Acuraflex koja stvarno olakšava cijeli proces liječenja išijasa.

• Default avatar -
    Nurija
    22. Rujan 2022. 17:14

Odličan proizvod za jačanje zglobova. Od ovog ćete definitivno biti pokretniji! Nema više ukočenosti, Lakše se krećem. Vježbam kao nekad. Treba misliti na hrskavicu i zglobove dok je vrijeme! Preporučujem. Najbolji proizvod za zglobove i hrskavicu.
    Link za Web Shop se nalazi ispod:

http://acuraflex.hr/

#bolovi u donjem dijelu leđa
    #išijas
    #artritis
    #bolovi u nogama
    #upala zglobova
    #bol u koljenu
    #bolovi u leđima

• Default avatar -
    sara456
    10. Listopad 2022. 12:15

Ja koristim vrući termofor da ugrijem mjesto koje me boli i nakon što mi se pore
    otvore si namažem kremu od acuraflexa. I ja i suprug koristimo i zadovoljni smo

• Default avatar -
    violeta91
    17. Listopad 2022. 14:29

Ja sam se baš dugo mućila sa išijasom, svakodnevni bolovi, nisam mogla normalno funkcionisat uopšte... Probala sam sve moguće preparate koje su mi ljudi spominjali i ništa mi nije pomagalo. Skoro mi je komšinica preporučila Acuraflex kremu i poslije korištenja te kreme mnogo se bolje osjećam, mnogo lakše hodam i svima bi je preporučila. Ima da se kupi u ljekarnoj ali ja sam naručila na njihovom sajtu https://acuraflex.hr/dojmovi-korisnika-acuraflex/ i došlo je odmah sutradan. Zaista sve pohvale

• Default avatar -
    ena1990
    27. Listopad 2022. 17:45

Mislim da u ovom članku može da se pročita dosta baš o ovoj temi https://isijas.hr/najbolji-lijekovi-za-isijas/ a što se tiče Acuraflex slažem se da je predobra stvar i krema i kapsule!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani