Kako prestati misliti na hranu?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    dauna
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:53

pocela sam upražnjavat ovaj dio da operem zube u trenutku napaja gladi, i funkcionira :) HVALA

• Default avatar -
    tina051

ali ja sam stalno gladna...da zvacem cetkicu za zube???
    koma..u depresiji sam

• Default avatar -
    anita2706

nisi jedina i ja sam stalno gladna,i što je najgore stalno mi je kuća puna slatkiša i grickalica:(

• Default avatar -
    Anna190

nadam se da ce mi ova stranica pomoci..stvarno se zelim rijesiti suvisnih kilograma napokon

• Default avatar -
    marelica

prvo mogu reći da ako se krene na nekakvu dijetu odnosno na priomjenu prehrane onda to mora biti odluka te osobe - u tom slučaju postoji i volja nekakva valjda? ... a ne da se samo misli na hranu.
    ja mijenja prehrambene navike na način da ono što nesmijem zamjenim nečime što smijem, barem u početku...
    ako ste gladni npr. popijete šalicu čaja bez šećera ili kavu ili nešto što može prividmo stvoriti sitost i dati okus u ustima...
    grickajte bademe npr, čips od jabuke i tome slično, pojedite neku voćku (samo ne na večer)
    isto tako, jedite češće kroz dan sitnije obroke i neće biti nikakvih izgladnjivanja nego gotovo svakih par sati se jede i nema mjesta za glad, ali stvarno.

jedno mi samo u ovom članku nije jasno - za svaku minutu koju provedem za stolom da odvježbam 2 minute???? ja radim 8 sati dnevno, od toga je vrlo često više od 7 sati za stolom ... ???

• Default avatar -
    heroina13

marelice, ne misli se na rad za stolom nego svaka minuta koju provodis jedući za stolom...lol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani