Nekome će ova dijeta biti zanimljiva ali " iluzorno je očekivati izradu jela na način kako to rade kuhari. Ovdje se jede ''na rubu gladi'', a ne da se zadovolje gastronomska nepca. Prema tome komad pečenih pilećih prsa se jede bez ikakvih priloga" za mene je to malo pre drastično,rečeno,jer i kada se mršavi trebalo biugodit nepcima.Uvijek se može hrana pripremit nazanimljiv ,fin i dijetalan način. To sam naučila od Japanske prehrane.
Poštovani, kada pišete članke koji su namijenjeni širim masama, trebali biste obratiti pozornost na korištenje lokal-patriotskih naziva poput naziva namirnice "zelje" u ovom članku. Pretpostavljam da se ovdje odnosilo na "kupus", ali trebali biste znati da ta riječ ne predstavlja u svim krajevima Hrvatske istu namirnicu, negdje se "zelje" odnosi na širi spektar namirnica, odnosno povrća zelene boje, dok je negdje to naziv za kupus. Hvala.
DiBi slažem se s tobom, npr mi dalmatinci kažemo za blitvu da je zelje, a dok u zagorje zelje znaći kupus i to kiseli,a to su dvi sasvim različite namirnice.
Ja osobno zimi se zdravije hranim nego liti pa zimi mršavim a liti se udebljam, obrnuta sam skroz :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji