Jesenska juha od bundeve

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    jasna777
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

Na ovom portalu ne bi trebali objavljivati recepte u koje stavljaju Vegetu i još to proglasiti receptom tjedna!Koji je to stručni žiri na ovom portalu koji misli da je Vegeta zdrava!
    lp

malomutavo

slažem se

malomutavo

i u ovu juhu uopce ne treba kiselo vrhnje i brašno, i fali od začina muškatni oraščić

• Default avatar -
    geceta

Doista nije potrebno niti vrhnje niti brasno a ako vec nesto stavljamo, ne moramo oboje. Cak nije potreban niti krumpir.

aleks70

brasno je suvisno...vrhnje pokriva okus,a przenje luka na maslinovom ulju od zdravog je ucinilo stetno....Vegeta?...pa stvarno mislim da aditivi ovom jelu nisu potrebni ;) ...kad se makne brasno,vrhnje i vegeta dobije se fina,zasitna i energijski,vitaminski odlicna juha :) ..i treba precizirati kolika bundeva je u pitanju...ja imam sad jednu od 10-ak kg pa ne moze biti svejedno ;)

• Default avatar -
    sogica
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

meni se čini baš ukusna i zdrava,a ako izbacimo i vrhnje i vegetu i sve što ste nabrojile onda je najbolje samo bundevu glodat jer vam možda ni voda nije zdrava ako nije Evian napr.Sorry al morala sam reagirati jer da bi nešto bilo ukusno moraš nečime začiniti,a ova juhica mi se čini baš ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani