Računa li se dopisivanje kao preljub?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    una01
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

Imam virtualnog prijatelja.Slažemo se da nikoga nismo povrijedili,jer dijelimo iste ili slične brige.Izmijenjena poneka fotka ne može biti prevara,ili kako ja znam kazati,da ga nemam morala bi ga izmisliti.

• Default avatar -
    mimica91

Draga una01 ne znam da li imaš dečka/muža, ali pretpostavljam da imaš. Dati ću ti savjet da sve što razgovaraš sa tim virtualnim prijateljem da možeš i sa svojim partnerom. Nažalost ja sam bila žrtva jer se moj bivši dopisivao tako preko nekih stranica (iskrica, smokva itd)koje sam ja slučajno otkrila dok sve on tuširao preko maila, i ostala u šoku. Ono nakon 2 i pol godine veze otkrijem da šalje slike (svoje i određenih dijelova tijela)nekim curama. Stavi se u poziciju svog partnera i kako bi tebi bilo na njegovom mjestu. Prijatelji su potrebni u životu, ali veza ti neće biti ista ako budeš tako nastavila, samo će ići ka gorem ako ne rezgovarate. Svi mi imamo tajne, ali nisu sve tajne dobre.

• Default avatar -
    mimica91

Draga una01 ne znam da li imaš dečka/muža, ali pretpostavljam da imaš. Dati ću ti savjet da sve što razgovaraš sa tim virtualnim prijateljem da možeš i sa svojim partnerom. Nažalost ja sam bila žrtva jer se moj bivši dopisivao tako preko nekih stranica (iskrica, smokva itd)koje sam ja slučajno otkrila dok sve on tuširao preko maila, i ostala u šoku. Ono nakon 2 i pol godine veze otkrijem da šalje slike (svoje i određenih dijelova tijela)nekim curama. Stavi se u poziciju svog partnera i kako bi tebi bilo na njegovom mjestu. Prijatelji su potrebni u životu, ali veza ti neće biti ista ako budeš tako nastavila, samo će ići ka gorem ako ne rezgovarate. Svi mi imamo tajne, ali nisu sve tajne dobre.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani