Osvoji knjigu ''Zašto ljubav boli''!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    amiira
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Eroticnost za mene je sposobnost da me neko osavi bez teksta u roku od 1 sekunde.i da mi udari u kriticne tacke toliko da osjecam samo pozudu i da mi se vatrene misli vrzmaju po glavi.

merida

Erotičnim smatram sve vezano uz ljubav, seks, žensko i muško tijelo, nagost, ženske i muške obline, erogene zone na tijelu, poljupce, uzdahe...

• Default avatar -
    LEONA8

Znate što je meni erotično ili bolje reći tko - glumac Cesar Evora,s onim svojim predivnim dubokim,hrapavim glasom koji bi otopio najveći led,a ne bi nas ženske.

• Default avatar -
    tarantula

Erotičnost......Prirodna erotičnost je uvijek u nama a ostalo zavisi kako nas tko gleda.Kuhanje ručka može biti erotično,pogledi koje nesvjesno upučujemo za nekoga su erotični,čitanje knjige,svaki naš pokret je erotičan u pogledu osobe koja nas voli,želi i u kojoj budimo strast.Umjetna erotičnost je ona koju pokušavamo stvoriti sexi odječom,pokretima tijela i plesom.To zna svaka žena a o uspjehu ovisi njena gluma i sposobnost.Više volim prirodnu erotičnost koja je 90 % čovjekove sreće tj,najviše dolazi do izražaja kada je par sretan onda je svaki pokret erotičan i zavodljiv.

• Default avatar -
    Inchy

Kad ćete objaviti dobitnike?

kitkat

eroticnost je energija, ushicenje, pozuda. eroticnost je zalazak sunca, toplina suncevih zraka na licu, beskrajan horizont, dodir mora i neba. eroticnost je iskren osmijeh prolaznika, sarm stranca, pogled ljubavnika. eroticnost je iskrena ljubav prema ljudima, stvarima, prirodi, zivotu. iskonski osjecaj dozivljavanja ljepote u svemu oko nas i u nama.

• Default avatar -
    sambaaa

Erotično je kad muškarac istinski voli svoju ženu i to pokazuje!

• Default avatar -
    dario1810

Erotično je kad žena obuče erotično rublje priđe svom muškarcu i šapne mu nešto prljavo na uho, kad obliže usne a muškarcu odjednom postane vruće. Moja cura je erotična i to mi se jako jako sviđa. :)

indica

Zanimljivo.Šteta da sam prekasno naletila na članak (što ne znači da neću nabaviti knjigu;makar posudila u knjižnici)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani