Ljudi nikako da shvate da je dobra probava ključ zdravlja jer na taj način iz organizma eliminiramo i toksine koje unosimo sa nezdravom prehranom,lijekovima,gaziranim pićima itd.
Dobra probava nam onogućuje i vitku liniju,čisti ten i zdravu kožu i kosu.Također,s dobrom probavom nam raste i nivo energije u tijelu.
Uz zdravu prehranu,puno vlakana i dovoljno vode našoj probavi ipak treba i dodatna pomoć u obliku probiotika i zato svakodnevno uzimam probiotike jer znam da tako činim dobru stvar za zdravlje
Fortia su praktično pakirani i zaista ukusni probiotici koje volim konzumirati onako kako se kaže u hodu jer osim što su zdravi i izvanredno su osvježavajući kao napitak i puno puta njima zamjenim cijeli obrok što moja probava itekako cijeni :)
Još prije godinu dana imala sam velikih problema sa probavom. Ponekad stolicu nisam imala i desetak dana. Prijateljica mi je preporučila probiotike. Odlučila sam svako jutro i svaku večer popiti probiotik. Uspjela sam regulirati svoju probavu. Više nemam onu neugodnu nadutost, osjećam se puno lakše i bolje, čak sam malo i smršavila. Moj dan uvijek počinje sa probiotikom koji kombiniram sa žitaricama i ja se osjećam zdravo.
Dan poslije operacije. U sobi muk i nervoza. Moji cimeri muku muče sa stolicom. Ja takvih problema nemam. Popio sam čašu probiotika,riješio sam problem, osjećam se super. Preporučujem to i njima. Drugi dan smjeh i vicevi, u našoj sobi više nema problema...
Imam 70 godina. Moj dan počinje laganom šetnjom do trgovine, kupovinom kruha i jedne za mene čarobne stvarčice. To je moj omiljeni probiotik koji mi je svakodnevni doručak. Obožavam ga popiti uz malo integralno pecivo. Dok se moji "penzići" muče sa probavom, ja uživam i u ovim poznim godinama...
Probiotike koristim već dugi niz godina.Saznala sam za njih kada sam se borila protiv raznoraznih infekcija koje su se stalno ponavljale. Na kraj svojoj muci sam stala redovitim unosom probiotika i preporučam ih svima, bilo u obliku kapsula, jogurta ili u nekoj drugoj formi..
Upotrebom probiotika riješila sam problem lijenih crijeva, nadutosti trbuha, osjećam se uz njih lakše, zadovoljnije, sretnije i čak...mršavije.
Inače imam dosta problema sa probavom i često je najbolje i najukusnije riješenje jogurt s probiotikom. Na moju probavu djeluje učinkovito i u kratkom roku. Njihovu sam učinkovitost otkrila nakon poroda kada se taj problem i javio. I moja kći koja sada ima 15 mj. ima tvrdu i neredovitu stolicu, jogurtiće voli, i stvarno joj puno olakšaju kada ih konzumira.
P robava mi je grozna i to nije fora
R ješenja ima mnogo ali ni jedno za mene
O pet vidim novost za boljkicu moju
B aš ću je isprobati i rezultatu se nadati
I tako ja kupim Fortiu kvatro
O vako na oko i paketić mi se sviđa
T ri dana je nosim i za marendu se sladim
I gle čuda, izgleda da djeluje
K ad redovno sam na wcu i obitelj se već raduje
Probava je gadna stvar,
kad pojedeš a neide van,
pa u trbuhu nastane dar mar,
Probiotike zovem oni su spas,
i za njih širim dobar glas,
Ima ih raznih, funkcija je ista,
da rješe probleme, ima cijela lista,
od kada ih jedem i u frižideru imam
u trbuhu mom sve funkcionira i štima!
Probiotici su neopjevani junaci svake trudnice i njezinih crijeva! :) Probiotike već dulje vrijeme povremeno uzimam, obavezno uz antibiotike, ali i u situacijama pojačanog stresa i pada imuniteta te posljedičnih problema s probavom. Sad u trudnoći probiotici održavaju moja, a i bebina crijeva prohodnima i zdravima! Osim toga, donose i mir u kući jer se ne vrti sve oko toga je li ili ne trudnica danas bila na wc-u! ;)
Probiotici za probavu stvar su prava,
od raznih tableta već me boli glava!
Ja ih koristim zaista često,
u mome frižideru imaju uvijek posebno mjesto.
Fortia ima izvrsne kombinacije voćne
pa i djeca vole ove probiotike sočne.
Ja ih konzumiram ujutro natašte,
a nekad i umjesto doručka kada nemam mašte.
Katkad ih i poslije ručka pojesti volim,
toliko su dobri - ne mogu da im odolim!
nije lako biti originalan otkada postoji FORTIA natur....originalno odlična...i po okusu i po veličini...taman
Konzumirajući svaki dan probitike znam da sam učinila maksimum za svoju probavu, a time i za zdravlje. Stoga sam (iako nemam problema s težinom) lako večere zamijenila s dva Fortia probiotika.
Ove pjesmice su stvarno strava
od njih me već boli glava,
u nagradnoj igri pobjeđuju često
a ja onda moram na "ono" mjesto!
I ne treba mi Fortia..probava funkcionira savršeno!
Odjednom me zadesilo
Počelo je u trudnoći
Probala Fortiu i sad znam,
bez probiotika neće moći
Probiotike volim jer se uz njih osjećam lepršavo,lagano kao perce, poletno i spremno za nove radne pobjede. Moj eliksir za uspješan dan!
Ni virusi ni bakterije ne diraju našu tibu ,jer Fortia je tu pa ne brinemo više brigu
Probiotike konzumiramo svakodnevno kad smo na poslu, a za vikend ako se ne požurimo klinci počiste i naše čašice... Obožavaju ih jesti sa slanim štapićima (umaču)ili uz dodatak svježeg voća...mljac...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji