Draga moja Zdrava Krava puno hvala na objavi recepata, nadam se da će se svidjeti posjetiteljima.Htjela bih komentirati da je po meni bolja domaća nutella u mojoj kućnoj izradi nego čokolada iz dućana jer za nas osjetljive i oboljele od celijakije nasigurniji je domaći proizvod.Nutellu sam napravila tako da sam samljela 200 gr lješnjaka, pa miješala u blenderu do smjese maslaca, treba duže vrijeme, dodala 2 žlice rastopljenog kokosovog ulja i 3 žlice kakaa, te na kraju zaslađivač i malo bademovog mlijeka....
Uživajte svi u receptu
Super ideja i za čokoladu jer bi se onda rastopila i dobili bi baš vruće muffine sa otopljenom čokoladom, a domaću čokoladu također možemo napraviti sami od kokosovog ulja, kakaa i meda.Brzo i jednostavno i fino.Hvala
Ja sam mislila da je ovo recept za sirove mafine. Mislim,mogli bi se svakako napraviti sirovi,naravno da se malo prosuše u dehidratoru. A domaću (sirovu) Nutellu sam ja pravila po receptu sa sirovhrana.hr i savršena je. Ukus je fenomenalan,a zdravija je od bilo koje čokolade.
Naravno draga Tanja da se može i sirove to sam već radila u malo drugačijoj kombinaciji no nemaju svi dehidrator, ovaj recept je baš posvećen dragim mojim prijateljima oboljelim od celijakije kao i ja tako da mi recept puno znači.Inače ja se i hranim 85 posto sirovo a 15 posto kuhano jer radi mog zdrastvenog stanja , celijakije i alergija na hranu mi puno bolje odgovara sirovo, a sirove slastice su mi mrak.slobodno ako vam treba bilo kakva pomoć sa receptima , javite mi se.I upravo kako ste rekli vi i ja sve što napravimo sami je zdravije.Hvala vam
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji