Analiza proteinskih shakeova

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    malivrag
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Mislim da je tu puno toga napisano, a jako malo rečeno...
    Ovo smo sve mogli naći i na internetu...
    Također, mogli ste sastaviti tablicu sa usporedbom shake-ova, od UH, P, M..., cijene, veličine pakiranja, pa omjeri pojedinih amk u pojedinom shaku, količina šećera, masti i slično.
    Također, mogli ste uključiti i shakove manje poznatih firmi, npr. DM-ov proteinski shake koji također na papiru zvuči dobro. (kažem na papiru, jer su svi ovi članci rađeni na principu da se vjeruje onome što je napisano na kutiji...)

• Default avatar -
    shalala
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:00

Baš ste smiješni. Ne kupujemo proizvod po danu nego za nekoliko tjedana. To bi me kao trebalo natjerati da ga kupim? Ajde molim Vas. Kao da su kupci danas glupi...

• Default avatar -
    ivanabajci
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

Ma nije mi jasno zašto velika većina proizvođača još uvijek u proizvodnji koristi loše i nezdrave umjetne zaslađivače (sukreloza, aspartam...)? Groznog su preslatkog okusa i ujedno jako loši za zdravlje. Mislim da je vrijeme da se to potpuno izbaci iz upotrebe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani