Fitness 30. lipnja 2017.

Testirali smo: Medicinski ugljen izvlači sve nečistoće iz kože

Foto: Redakcija Zdrave Krave
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Već godina se boriš s masnim tenom i nepravilnostima na licu? Muka ti je kad se sjetiš koliko si već novca potrošila na tu "borbu s vjetrenjačama", a ne vidiš neki pomak? Vjeruj mi, točno znam kako ti je i imam za tebe jedan prijedlog - okreni se prirodi.

Medicinski ugljen je hit sastojak kozmetičkih proizvoda za njegu problematične kože i upravo on je osnova Black Magic sapuna. Osim što mu daje ovu predivnu boju (ako voliš crno koliko i ja), medicinski ugljen je prirodna tvar koja na sebe privlači toksične tvari i tako otklanja mastan i neuredan izgled kože.

Medicinski ugljen dubinski čisti kožu, prodire u pore, detoksicira i tako uklanja nečistoće. Kako bi taj proces bio nježan prema tvojoj koži, sapun je obogaćen ekstra djevičanskim maslinovim uljem koje hidratizira, kokosovim uljem koje njeguje, shea maslacem koji štiti, njeguje i pomlađuje kožu te ricinusovim uljem koje regulira žlijezde lojnice.

 | Author: Redakcija Zdrave Krave Foto: Redakcija Zdrave Krave

Black Magic sapun dostupan je putem web trgovine Fit Zona za svega 35 kuna.

Black Magic na testu

Naravno, zanimalo me kakav je Black Magic na djelu. Ono što prvo primijetiš kada uzmeš sapun u ruke je njegov miris kojim dominira lavanda, dosta intenzivan, ali ugodan i osjeti se dok je sapun još zapakiran.

Moram napomenuti da je sapun i prilično velik (110 grama). Dobro se razmazuje i jako slabo pjeni (što mi osobno odgovara), pa dobiješ neki glatki premaz na licu bez mnogo truda i vode. Ta karakteristika sapuna, u kombinaciji s veličinom, omogućuje mu da dosta dugo traje. Koristim ga već dva tjedna, ujutro i navečer, a ne vidim neke veće promjene u veličini. Dakle, plus za ekonomičnost.

Već kod ispiranja sapuna s lica osjeti se koliko je koža čista i odmašćena jer doslovno zapinje pod rukama. To me zbilja oduševilo - osjećaj čistoće, ali bez onog neugodnog zatezanja koje se osjeća kada koristiš neki preagresivan proizvod koji isuši kožu. Koža je jednostavno elastična i očišćena.

Nakon čišćenja sapunom, kožu dodatno hidratiziram kremom i to je to. Za sada sam primijetila da se smanjio broj težih nepravilnosti na licu, a manje je i masnog sjaja. Svakako ću ga nastaviti koristiti jer vjerujem da će vremenom dati još bolje rezultate i da sam napokon pronašla proizvod koji je učinkovit.

Više informacija o Black Magic sapunu i ostalim prirodnim proizvodima Fit zone potraži na njihovoj web stranici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.