Fitness 08. travnja 2021.

Pridruži se dvotjednom vođenom detoks programu od 12. do 26. travnja

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vedrana Sunko, učiteljica joge iz centra Biro Radost organizira dvotjedni program detoksa koji uključuje vježbanje, savjete i recepte. Program će se moći pratiti putem Zooma. Ako si zainteresirana doznaj više informacija.

Dolazak toplih dana odlučili smo iskoristiti za dubinski proljetni detoks,  oslobađanje od loših navika i uvođenje novih i zdravijih. Uz to radimo na promjeni načina prehrane, detoksificiraju tijela, duše  i uma te gubitku kilograma.

Ako ti ovo zvuči primamljivo, pridruži nam se jer u društvu je sve lakše i slađe.

Program traje dva tjedna, od 12. do 26. travnja, vježbamo od ponedjeljka do petka svakog jutra od 7 do 8 sati online putem platforme Zoom. Proces završavamo u ponedjeljak 26. travnja kada nam se javljate i izvještavate nas o uspjesima dvotjednog  detoksa.

Program uključuje:

  • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu kroz dva tjedna (11 satova)- yoga nidra, kriye, pranayame, pozdravi suncu, vježbe istezanja i snage te samomasaža lica.
  • Savjeti i recepti za mršavljenje i zdravu bezmesnu prehranu i prijedlozi dnevnog menija koji stižu na e-mail+ dodatni sadržaji i javljanja na društvenim mrežama i FB grupi.
  • Vođeni trodnevni/petodnevni limunski post (nije nužan)

Oni kojima termin ne odgovara mogu vježbati uz snimku, odnosno krenuti s procesom detoksa dan kasnije. Snimke šaljemo svaki dan odmah nakon održanog sata i mora ih se iskoristiti u roku od 24 sata.

Cijene:

Jutarnji detox paket:  350 kuna/ 270 za one s aktivnom Sunko Yoga članarinom (popodnevna hatha vinyasa)

  • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu kroz dva tjedna (11 satova)
  • Savjeti i recepti
  • Vođeni petodnevni limunski detoks

Posebna pogodnost!  Paket Detox Extra:  450 kuna

  • Jutarnja detox joga pet dana u tjednu kroz dva tjedna (11 satova)
  • Savjeti i recepti
  • Vođeni petodnevni limunski detoks
  • Dinamična hatha vinyasa joga dva sata tjedno kroz dva tjedna za intenzivnije mršavljenje i oblikovanje tijela (4 termina po 75 minuta)- ponedjeljkom i srijedom od 18 do 19. 15

Pitanja i prijave  šaljite mailom na vedrana.sunko@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama i učlanite se u našu fb Sunko Yoga Grupa

 Napomena: Za vrijeme trajanja detox programa jutarnja Sunko Yoga grupa, koja inače ima satove utorkom i petkom od 7.30 do 8.30  dolazit će na detox joga satove utorkom i petkom od 7 do 8 sati kao dio svog uobičajenog jutarnjeg paketa ( 8 satova 250 kuna).

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.