Fitness Vježbe za mršavljenje 02. srpnja 2017.

Jednostavne vježbe za pomlađivanje vrata i dekoltea

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Možeš njegovati lice koliko hoćeš, ali tvoj vrat će te sigurno izdati i otkriti koliko imaš godina. Kako učiniti vrat mlađim? Kako starimo, mišići tijela gube svoj tonus, a koža gubi potporu što nam daje stariji izgled. Vrat obično zanemarujemo u njezi pa on izdaje naše godine. Evo kako ćeš ga učvrstiti i pomladiti vježbama.

  • Zabaci nježno glavu tako da ti pogled bude usmjeren prema gore. Usta pritom moraju biti zatvorena. Nakon par sekundi oblikuj usnama široko slovo "O", zadrži se tako nekoliko trenutaka, a onda usnama oblikujte slovo "I". Ponovi deset puta.

          Joga lica briše godine

  • Zabaci glavu unatrag i gledaj prema gore. Donju usnu prebacuj preko gornje što je brže moguće i tako pet puta. Zatim se zadrži u tom položaju brojeći do pet. Opusti se i spustite glavu u normalan položaj i ponovi još pet puta.

          U kojoj mjeri vježbe za lice mogu spriječite starenje

  • Lezi na krevet na leđa, tako da ti glava visi preko ruba kreveta. Polako i pažljivo pridigni glavu na prsa, zadrži brojeći do pet i lagano je spusti natrag. Ponovi vježbu deset puta. Budi pažljiva s ovom vježbom, osobito ako imaš problema s vratnom kralježnicom. Za početak vježbu možeš izvoditi ležeći tako da ti glava bude na podlozi i s manjim brojem ponavljanja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.