Fitness 31. svibnja 2016.

Nauči plesati Flamenco, ole!

Anag
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Učiteljica plesa Ana Jug iz plesne škole Apsaradhe od 2. lipnja u Zagrebu održat će radionicu Flamenco plesa u trajanju od četiri tjedna. Radionica je namijenjena početnicima i onima koji žele unaprijediti svoje plesno iskustvo

Ples koji oslobađa emocije

"Flamenco kao plesni izričaj prenosili su Romi od Španjolske do Sjeverne Afrike. Kroz pokret se u ovom plesu izražavaju borba i nepravda koju romski narod stoljećima trpi te bol i ljubav. Odličan je za pravilno i lijepo držanje tijela. U flamencu su zastupljeni pokreti osobito ruku, dlanova, varijacije okreta te konačno iznošenje emocija kroz neforsiranu mimiku", objasnila je Ana Jug.

Voditeljica radionica Ana Jug je profesionalna plesačica i učiteljica plesa. Od ranog djetinjstva učila je suvremeni ples u sklopu SEK-a. Nakon završenog Filozofskog fakulteta u otišla je u Indiju izučavati kathak (klasični indijski ples) i bollywood, a posljednjih desetak godina uspješno vodi školu orijentalnih plesova "Apsaradhe" u kojima njeguje različite plesne stilove Bliskog i Dalekog Istoka.

Cijena radionice je 250 kuna. Više informacija i rezervacije na email:anacomhr@gmail.com; tel:091/5806902 Ana ili 091/5923252 Alex.

Šamanski ples za ostvarenje ciljeva.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.