Eko 24. svibnja 2017.

Vrijeme je da umiljata kujica Rexona pronađe svoju sreću i dom

1/2
Foto: Udruga Indigo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovo preslatko stvorenje koje ti se smiješi na fotkama je Rexona, kujica spašena s Vijuša (Slavonski Brod). Stara je oko dvije godine, umiljata i mazna i sve što želi je pronaći svoj zauvijek sretan dom.

Većinu života je provela u boxu. Bilo je dana kada je nitko nije dosao nahraniti, bilo je hladnih dana... Bilo je tuge i jada, straha i panike, a sada je vrijeme da pronađe svoju sreću.

Nije pitanje može li ti pas promijeniti život, pitanje je samo koliko

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

Rexona je jedno drago, umiljato i uredno stvorenje koje traži privremeni smještaj ili zauvijek dom. Iako izgleda veliko, ona je pas od svega desetak kilograma. Jako je zaigrana i vesela, odlično se slaže s drugim psima, kao i s ljudima.

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

Svako novo udomljenje psa mijenja život na bolje

Ukoliko nisi u mogućnosti udomiti ju, njoj i ostalim štićenicima Udruge Indigo možeš pomoći donacijama. Više informacija možeš dobiti od same Udruge putem njihova Facebooka, dok se uplate vrše na IBAN : HR1123600001102382959, SWIFT: ZABAHR2X, Zagrebačka banka. Donacije se primaju i putem donacijskog halofona na broj 060980980.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.