Eko 21. studenoga 2022.

Uz malo zelenila i mašte izradi održivu blagdansku dekoraciju

Foto: JYSK
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Malo mašte i komadić prirode – u samo nekoliko koraka napravite jedinstvenu blagdansku dekoraciju

Najbolje ideje za božićno uređenje doma nerijetko dođu spontano, a pritom nam priroda može biti neiscrpan izvor inspiracije. JYSK je, kako bi svoje kupce potaknuto na održivost i zeleni način promišljanja i u blagdansko doba godine, i ove godine na društvenim mrežama pokrenuo kampanju „Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke“. Uz inspiraciju prirodom, jedna od najvažnijih poruka kampanje je da su najljepše uspomene one u koje uložimo svoje vrijeme i trud.

I ove godine spremni za Advent

Kampanji su se pridružili i brojni influenseri koji su kombiniranjem prirodnih dekoracija i materijala osmislili i kreirali vlastiti održivi blagdanski ukras za vrata ili zid, a potom su svoje kreacije podijelili s pratiteljima na društvenim mrežama uz #JYSKCarolijaBlagdana.

Uz ove DIY (Do it yourself) ideje, vaše dekoracije će sigurno biti autentične, a pored toga, a imate ćete se priliku kreativno izraziti ali i kvalitetno provesti vrijeme s ukućanima.

Poznata influenserica Matea Halilović (matea_halilovic) otkrila je na koji način možete napraviti svoju blagdansku dekoraciju za zid ili vrata u samo četiri koraka, a sve što vam je potrebno je dobra ideja, malo mašte i komadić prirode.

„Uživam u kreativnom stvaranju i uvijek mi je draže svoj dom upotpuniti DIY dekoracijama koje sam sama osmislila uz malo truda i mašte. Proizvode koje napravim često poklanjam prijateljima i obitelji i smatram da je to uvijek osobnije i zanimljivije od kupovine gotovog poklona.“, podijelila je Matea Halilović i dodala da za nju prvi korak do ideje predstavlja potraga za inspiracijom u samoj prirodi.

 | Author: JYSK Foto: JYSK

Postupak za izradu dekoracije za zid ili vrata:

1. Zelenilo povezati špagom ili žicom u buket koji odgovara veličini košare

2. Formirati ukrasnu traku ili mašnu za ukrasiti košaru i fiksirati ju

3. Buket umetnuti u košaru te ukrasiti detaljima iz obližnjeg parka ili šume

poput žireva, kestena, šipka, češera i sl.

4. Dodati ukrase poput patuljaka, kuglica ili drugih dekoracija

 | Author: JYSK Foto: JYSK

Ukoliko vam se sviđa ova održiva ideja, pozivamo vas da svoju inspiraciju pod sloganom “Čaroliju blagdana pokreću tvoje ruke” podijelite na Instagramu, uz #JYSKCarolijaBlagdana.

Božićne čarolije uz JYSK

JYSK svake godine nudi bogat i raznolik božićni asortiman, idealan za kreiranje božićne čarolije. Bez obzira volimo li jednostavne ili blještave ukrase, odgovornim izborom i promišljanjem o ukrasima ovih blagdana možemo pridonijeti održivosti, a istovremeno interijer doma ispuniti toplinom i prirodnim tonovima.

JYSKova vizija budućnosti uključuje izradu proizvoda od obnovljivih ili recikliranih materijala proizvedenih na ekološki prihvatljiv način.

Za dodatno uređenje doma inspiraciju potražite na JYSK.hr te na Instagram i Facbook profilu.