Eko 07. lipnja 2017.

Upoznaj Sparrow: Kujica koju su pretukli i odrezali joj uši traži vlasnika dobrog srca

Foto: Udruga Indigo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovog tjedna predstavljamo ti prekrasnu, veselu i zaigranu kujicu Sparrow. Stara je četiri godine i već preudugo čeka na svog zauvijek vlasnika.

Sparrow (Vrapčić) je dobila ime sukladno njezinom karakteru, odnosno životnom putu. Kao štenetu uha su joj odrezali škarama za živicu, lutala je Vukovarom, bila je tučena, bila je bačena u borbu...ali, vrapčić kao vrapčić, malen, moćan, žilav, preživjela je sve, u glavi je vrlo stabilna, pa i dalje vjeruje čovjeku.

Kako odabrati pravog psa, u skladu s tvojim željama i mogućnostima?

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

Obožava djecu. Naučena je na red u stanu. Za Sparrow tražimo njezinog vrapčića s kojim će se konačno skrasiti zauvijek. Cijepljena je, čipirana i sterilizirana.

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

Ukoliko nisi u mogućnosti udomiti ju, njoj i ostalim štićenicima Udruge Indigo možeš pomoći donacijama. Više informacija možeš dobiti od same Udruge putem njihova Facebooka, dok se uplate vrše na IBAN : HR1123600001102382959, SWIFT: ZABAHR2X, Zagrebačka banka. Donacije se primaju i putem donacijskog halofona na broj 060980980.

Otkad ga je udomila, pit bull ne prestaje grliti novu vlasnicu 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.