Eko 14. srpnja 2017.

Prekrasnoj huskici Belli vlasnik je preminuo i sada traži novi dom!

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kaya poznatija kao Bella je 11 godina stara dama koja traži novi dom. Unatoč godinama izrazito je veselog duha i očekuje svog novog vlasnika u udruzi Indigo.

Kaya/Bella je 11 godina stara dama, no njezin mladenački duh i pojava jako dobro skrivaju te godine. Bella je većinu svoga života provela u kući s vlasnicima. Kako je vlasnik preminuo, tako je Bella bila odvedena u jedno "kill" sklonište.

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

Bela se trenutno nalazi u udruzi Indigo koja se skrbi o njoj. Ono što o toj ljepotici iz Indiga mogu reći je da je tipična polarka koja voli akciju uprkos svojim godinama. Slaže se sa svim psima, ne voli monotoniju, uredna je u stanu. U novi dom ide cijepljena, čipirana i sterilizirana.

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

Ukoliko nisi u mogućnosti udomiti ju, njoj i ostalim štićenicima Udruge Indigo možeš pomoći donacijama. Više informacija možeš dobiti od same Udruge putem njihova Facebooka, dok se uplate vrše na IBAN : HR1123600001102382959, SWIFT: ZABAHR2X, Zagrebačka banka. Donacije se primaju i putem donacijskog halofona na broj 060980980.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.