Eko 06. srpnja 2016.

U Crikvenici je otvoren prvi hrvatski kafić za pse

Pas_Zijeva
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za razliku od ljudi, nema tu pijanih svađa, ali ipak u ovom psećem carstvu ne teče uvijek sve glatko.U omiljenoj hrvatskoj društvenoj disciplini – sjedenje u kafićima – od sad uživaju i psi. I to na ovoj crikveničkoj psećoj plaži.

"Prošle godine je sladoled bio totalni hit. Piva je onako 50-50, neki ju vole, neki ju ne vole, a od ove godine imamo pseći čips koji je stvarno genijalna stvar i svi ga vole", rekao je Igor Montanari-Knez, vlasnik kafića za pse “Monty's Dog Beach & Bar Crikvenica”. U maniri njihovih vlasnika – lajavci se nalakte na šank i jasno i glasno kažu što žele, javlja RTL.

Za razliku od ljudi, nema tu pijanih svađa, ali ipak u ovom psećem carstvu ne teče uvijek sve glatko. Ali na kraju, baš kao i ljudi, mirenje nastave na šanku, gdje često smišljaju kako zeznuti naivne ''dvonošce''. 

"Zna se čak desiti da psi ljudima ukradu sendviče iz torbe ili tako nešto, ali na to se gleda s osmjehom, te nema nikakvih negativnih reakcija", dodaje vlasnik kafića.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.