Eko 30. ožujka 2022.

Travolta s dodjele Oscara umjesto s kipićem otišao s psićem iz skloništa

John Travolta udomio psića s dodjele Oscara
Foto: Instagram John Travolta udomio je psića jer ga je dirnula poruka Jame Lee Curtis tijekom ovogodišnjih Oscara
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tijekom odavanja počasti preminuloj komičarki Betty White na ovogodišnjim Oscarima, Jamie Lee Curtis se na pozornici pojavila sa psićem kako bi podjestila sve uzvanike da je Betty uvijek bila posvećena spašavanju životinja.

Jamie Lee Curtis na pozornici se pojavila sa psićem pod imenom Mac N Cheese kako bi ohrabrila gledatelje da udome kućne ljubimce, a ne da ih kupuju. Upravo ta poruka dirnula je glumca Johna Travoltu koji je, umjesto zlatnog kipića, doma otišao s novim članom obitelji jer su glumac i njegov 11-godišnji sin Ben odlučili posvojiti psića s pozornice.

Curtis je u ponedjeljak na svom Instagramu podijelila slatku fotografiju Travolte, njegovog sina i njihovog novog psa i dodale je kako je to bio čarobni završetak ovogodišnje dodjele Oscara. Curtis i Travolta stari su prijatelji koji su zajedno glumili u filmu Ona hoće najbolje te su se na Oscarima ponovno povezali. Travolta je odmah nakon dodjele odlučio udomiti psića što je dirnulo glumicu. 

Na svom Instagramu je dodala kako joj je drago vidjeti psića s njim i da je to savršena počast preminuloj komičarki Betty White, ali i ostalim ljubiteljima životinja koji spašavaju i podržavaju životinje. "Spašavanje životinja i pružanje utočišta i toplog doma punog ljubavi jedna od najvažnijih životnih akcija koju kao ljudi možemo poduzeti!”, napisala je Curtis uz hashtag #adoptdontshop (udomi, ne kupuj). 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.