Eko 07. ožujka 2019.

Lak s manje štetnih sastojaka koji će zavoljeti sve žene koje žive zdravo

1/3
Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Trajni lakovi koji su manje toksični, nisu testirani na životinjama, suše se pod LED lampicom, a uklanjaju se steam-off uređajem s minimalnom količinom acetona i bez aluminijske folije. Otkrili smo zdravu manikuru u središtu Zagreba i jako nam se svidjela.

Manifaktura - mali nail bar koji koristi manje toksične lakove

Malo je žena kojima na spomen manikure ne padnu na pamet tipse, folije, umjetni nokti ili akrilne boje. Odnedavno u centru Zagreba u Petrinjskoj ulici 28 postoji Manifaktura, mali nail bar koji ne koristi ništa od spomenutog, a svejedno ga obožavaju brojne dame koje zbog dobre manikure dolaze iz svih dijelova grada. U Manifakturi možeš birati između čak 90 boja kojima ćeš upotpuniti svoju manikuru, pedikuru ili – još bolje – sve odjednom.

Sva kozmetika u ovom stylish nail baru je prirodna, a lakovi nisu testirani na životinjama. Nakon manikure i pedikure slijedi omiljeni dio većine posjetiteljica, a to je relaksirajući piling morskom soli te masaža dlanova, a još malo čarolije na kraju doda i kapljica mirisnog ulja koje kožu ostavlja njegovanom i baršunastom.

Manifaktura je u Zagreb donijela kreativnost s elegantnim nail artom, preciznost i vrhunske proizvode u jednom te pokazala da možemo stati uz bok svjetskim metropolama poput Londona i New Yorka, predstavivši poznate brendove kao što su Zoya, Evo by Bio Sculpture, Bio Seaweed Gel i The Gel Bottle Inc.

 | Author: PR Foto: PR

Upravo su Zoya lakovi dobitnci nagrade Beauty All Star Award, a Women’s Health proglasio ih je najdugotrajnijim lakovima za nokte na svijetu. Usto, ne sadrže čak deset štetnih sastojaka koji se inače nalaze u lakovima.

Lakovi za nokte su puni kemikalija, koje znaju biti jako štetne za naš organizam. Na sreću, postoje lakovi koji ne sadrže te otrovne tvari. Svi lakovi i trajni lakovi u Manifakturi su barem 5-free, također imamo 5-free gel i 7-free Polygel u ponudi.

Umjesto štetnih tipsi koje uništavaju ploču nokta, koriste gel i šablone

Ako imaš želju produžiti nokte, u Manifakturi će ti je ostvariti i to na najbolji mogući način – bez ijedne tipse. Umjesto vrlo štetnim tipsama koje uništavaju ploču nokta, učinit će to pomoću gela i šablona ili Polygelom, koji spaja osobnosti akrila i gela, ali ustvari ne sadrži akril.

Ne koriste aluminijsku foliju

Manifaktura je jedini nail bar u Hrvatskoj koji za skidanje trajnog laka ne koristi soak-off tekućinu i aluminijsku foliju, a koja nerijetko izaziva neugodne alergije. Trajni će lak brzo i bezbolno ukloniti steam-off uređajem sa zaista minimalnom količinom acetona.

Manifakturu su kao svoje omiljeno mjesto zdravog i prirodnog uljepšavanja noktiju odabrale zagrebačke it cure i naše poznate dame poput pjevačice Danijele Martinović, PR savjetnice i kolumnistice Nane Nadarević, glumice Katarine Baban i Semente Rajhard te manekenke Lune Valas.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.