Eko Eko dom 19. veljače 2019.

Šokantno: Obitelj izbacila skotnu mačku nakon što su nabavili dva psa

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mačka Athena je izbačena iz kuće nakon što su vlasnici nabavili pse, ali sva sreća ova priča ima sretan kraj jer je pronašla novi dom kod susjeda, prenosi The Dodo.

 

Možda te zanima... Mačke su za nas ljekovite: 4 razloga zašto su dobri ljubimci Eko

Prije otprilike 10 mjeseci, vlasnici Athene dobili su dva psa koji se nisu dobro slagali sa mačkom Athenom, stoga je ona izbačena iz kuće i prisiljena živjeti vani. Zbunjena Athena je počela spavati pod trijemom svojih susjeda. No, uskoro je obitelj Redmon čula mijaukanje koje dolazi ispod trijema, a ondje je mačka Athena bila s tri mala mačića

Otac obitelji Redmon prvo se opirao udomljavanju nove mačke jer su već tada imali dvije te nije bio siguran kako će reagirati na mačiće. No, njegova kćer ga je uvjerila da prihvati mačke na jedno vrijeme kako im se ne bi što dogodilo. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Mačići su se opirali ulasku u kuću, no mačka Athena se smjestila, posve neosjetljiva na sve, kao da je znala da je to kuća u kojoj je trebala završiti. Obitelj Redmon je sve mačke sterilizirala i cijepila, a onda ih smjestila u podrum prije nego li su ih upoznali s drugim mačkama u kući. Nazvali su mačiće Zeus, Artemida i Apollo, i ako nije htio priznati, njezin se tata polako zaljubio u sva tri. Kćer je znala da mora nagovoriti oca da zadrži sve mačiće. 

Naposljetku, otac obitelji Redmon je shvatio da voli sva četiri nova mačića obitelji i priznao sebi i svojoj kćeri da su mačke pronašle mjesto gdje pripadaju. Mala obitelj je u njihovom domu već oko šest mjeseci. Starije mačke koje žive u kući se brinu oko novih mačića pa su tako svi zadovoljni. 

Možda te zanima... Ako si mačkoljubac, to je dobro za tvoje zdravlje, kažu stručnjaci! Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.