Eko 03. rujna 2021.

Sljedećeg vikenda u Puli se održava projekt pod nazivom "Slavimo život"

Foto: PR Na veselje svoj djeci i prijateljima životinja, Udruga Fido na naš program dovodi dva štenca koja će se rado podružiti s vama!
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ove godine u Puli 11. i 12. rujna 2021. ACT fondacija organizira vikend projekt pod nazivom "Slavimo život". Vikend se organizira u beach & lounge baru Zeppelin.

ACT fondacija je globalna humanitarna organizacija koja djeluje u više zemalja širom Europe, Afrike, Azije, i Amerike. Pruža pomoć onima kojima je to najpotrebnije širom svijeta, primjerice hranu, sklonište i zdravstvenu pomoć siromašnima i bolesnima, pomaže osobama ugroženima u slučaju prirodnih katastrofa, a potpomaže i na razne druge načine potrebitima u suradnji s drugim humanitarnim organizacijama, osiguravanjem obrazovanja, stipendija, i drugih oblika podrške. ACT fondacija također pruža zaštitu i pomoć ugroženim životinjama, kao i podršku postojećim skloništima za nezbrinute životinje.

Projekt "Slavimo život" namijenjen je sakupljanju donacija za udruge „Fido“ i UAI.  Udruga za zaštitu životinja „Fido“ sa sjedištem u Puli neprofitna je organizacija osnovana 2017. godine, a upravlja skloništem u Banjolama. Osnovana je s ciljem zaštite i pružanja pomoći svim životinjama te educiranja građana o načinima izgradnje harmoničnog suživota sa životinjama te upoznavanja građana s pravima životinja. Ovom prilikom udruzi se pomaže sakupiti sredstva za izgradnju boksova za napuštene životinje kako bismo im omogućili bezbrižniju zimu. Na veselje svoj djeci i prijateljima životinja, Udruga Fido na naš program dovodi dva štenca koja će se rado podružiti s vama!

 | Author: PR Foto: PR Vikend program „Slavimo život“ obuhvaća raznolika događanja kao što su radionice za djecu i odrasle, predavanja, izlaganja proizvoda na štandovima, i još štošta drugo

Udruga za autizam Istra (UAI) u zajednici djeluje već 12 godina. Njihova posljednja suradnja bila je uključenje u projekt Zelene Istre vezan za osnivanje Društvenog vrta. Udruga za autizam u Društvenom vrtu ima svoj kutak, a ovom prilikom im potpomažemo prikupiti sredstva za uređenje tog kutka kako bi se djeca mogla baviti korisnim aktivnostima, a roditelji okupljati i družiti. Udruga će na našem programu imati svog predstavnika koji će sve zainteresirane podrobnije upoznati sa radom Udruge odgovarajući na sva vaša pitanja.

Vikend program „Slavimo život“ obuhvaća raznolika događanja kao što su radionice za djecu i odrasle, predavanja, izlaganja proizvoda na štandovima, i još štošta drugo. Na jednom od štandova moći ćete se informirati o društveno-korisnoj sadnji drveća te se upisati da dobijete sadnicu voćke po Vašem izboru! Moći ćete i zaplesati na večeri salse i pogledati dječju modnu reviju, a oba dana bit će tu i tombola sa nagradama…

 | Author: PR Foto: PR Ovaj projekt podržavaju i osobe iz javnog života. Vidimo se za vikend 11. i 12. rujna u Puli!

Ovaj projekt podržavaju i osobe iz javnog života. Vidimo se za vikend 11. i 12. rujna u Puli!

RADIONICE ZA DJECU

SUBOTA

  1. Motivacijska priča i kreativna radionica mandale na kamenu
  2. Izrada nakita i priprema za modnu reviju
  3. Modna revija za djecu
  4. Party za djecu

NEDJELJA

  1. Radionica mandale na platnu
  2. Izrada hranilica za ptice i posuda za vodu
  3. Društvene igre
  4. Motivacijska priča i oslikavanje majica

RADIONICE I PREDAVANJA ZA ODRASLE

SUBOTA

  1. Aromaterapija i ja
  2. Prirodno lijepa

NEDJELJA

  1. Emocije i eterična ulja
  2. Prirodna zaštita od virusa i bakterija

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.