Eko 22. ožujka 2023.

Šaptačica životinjama Margrit Coates 30. ožujka u Zagrebu

Margaret Coates
Foto: Instagram Margaret Coates, šaptačica životinjama nastupit će 30. ožujka u Zgrebu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Što, kako i kada pitati životinju, kako joj poslati iscjeljujuće misli, kako intuitivno osjetiti njihov odgovor i kako im pružiti utjehu, samo su neke od tema o kojima sve što vas zanima možete uživo pitati Margrit Coates 30. ožujka u prostorijama Makronove u Ilici 11/1 u Zagrebu u 19 sati.

"Kao iscjeliteljica životinja i komunikatorica, u svom radu često čujem izjave poput: ‘Kad bi bar mogle govoriti’ ili ‘Kad bi nam bar mogle reći što ne valja’. U tim prilikama, životinje će možda zijevnuti ili mi uputiti značajan pogled, dok su nekim životinjama takva pogrešna razmišljanja toliko dosadna da jednostavno odu.

Dobro, životinje neće otvoriti usta i održati govor, ali posjeduju izvanrednu sposobnost telepatske komunikacije. Te sposobnosti imaju i ljudi, ali mi smo ih zaboravili ili su zakržljale od neupotrebe. Komunikacija sa životinjama nije samo moguća nego je i stvarna i, kad to jednom shvatimo i probudimo uspavane telepatske sposobnosti, vidjet ćemo da životinje imaju fascinantne priče za ispričati."

 
Možda te zanima... Imaju li životinje emocije ili im mi pridajemo svoje? Eko

Margrit Coates je registrirana savjetnica za iscjeljivanje ljudi i životinja te akreditirana učiteljica meditacije MindfulessNow, duhovna terapeutkinja, umjetnica i autorica sedam međunarodno priznatih knjiga s više od 30 godina iskustva u podučavanju o duhovnim temama. Prepoznata je kao inspirativna učiteljica zbog svojeg jedinstvenog dara i profesionalnog iskustva u komuniciranju sa životinjama i njihovom iscjeljivanju. Radionice koje je Margrit razvila pomažu ljudima da se povežu sa svojom unutarnjom snagom. Dovodeći ih do zamjetnog osjećaja mira u svakodnevnom životu, kao i dublje povezanosti s ljudima i životinjama. U izdanju Planetopije objavljene su knjige Margrit Coates Glas životinja i Komuniciranje sa životinjama, a ovo je njeno peto gostovanje u Zagrebu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.