Eko 31. listopada 2017.

Riješi se stare odjeće iz ormara i učini dobro djelo

Foto: Humananova
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U subotu 04.11.2017. od 10 do 14 sati, Socijalna zadruga Humana Nova Zagreb, u Centru za kulturu i informacije Maksimir organizira treću akciju sakupljanja rabljenog tekstila, odjeće i obuće.

Građani će ponovno moći donirati stvari koje im stvaraju zbrku u ormaru te time doprinijeti zapošljavanju osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba, kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala, za domaće i inozemna tržišta.

 | Author: Humananova Foto: Humananova


Humana Nova svojim djelovanjem aktivno i izravno doprinosi izgradnji društva tolerancije i suradnje te pomaže socijalno isključenim osobama i njihovim obiteljima unaprijediti njihovo samopouzdanje i kvalitetu života. Također, aktivno doprinosimo održivom razvoju lokalne zajednice, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode.

 | Author:


Ističemo kako smo od Ministarstva okoliša i energetike dobili dozvolu za gospodarenje otpadom te da akcijama sakupljanja rabljenog tekstila želimo aktivirati građane, kontinuirano širiti svijest o ekološkoj iskoristivosti rabljenog tekstila kroz ponovnu uporabu i recikliranje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.