Eko 03. lipnja 2020.

Rendžeri pokušali spasiti trudnu slonicu koju su nahranili ananasom u kojem je bio vatromet

Foto: Facebook/Molunat
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lokalci su joj dali ananas s vatrometom u sebi. Eksplozija u njenim ustima teško joj je ozlijedila jezik i usta. U teškoj muci i gladi hodala je oko sela, ali ništa nije uspjela pojesti zbog svojih ozljeda.

U indijskom distriktu Malappuram ubijena je trudna slonica.  Iako je to stravičan zločin sam po sebi, još je strašniji način na koji se to dogodilo. Navodno su lokalni stanovnici slonicu nahranili ananasom u kojem je bio vatromet.

Incident je dospio u javnost nakon što ga je detaljno opisao tamošnji rendžer na svom Facebook profilu.

U detaljnoj objavi na Facebooku otkrio je da je slonica stigla iz šume te je lutala oko obližnjeg sela u potrazi za hranom. Kad je kročila na ulicu, lokalci su joj ponudili ananas u kojem je bio vatromet, a voće je eksplodiralo u njenim ustima.

- Svima je vjerovala. Kada je pojela ananas, on je eksplodirao. Morala je biti šokirana ne misleći o sebi, već o mladunčetu koje je trebala roditi za 10 do 20 mjeseci - rekao je rendžer Mohan Krishnan.

Eksplozija u njenim ustima teško joj je ozlijedila jezik i usta. U teškoj muci i gladi hodala je oko sela, ali ništa nije uspjela pojesti zbog svojih ozljeda.

- Nije naudila nijednom ljudskom biću, čak ni kad je trčala ulicama u teškoj muci i boli kroz selo. Nije srušila nijedan dom. To je zato, rekao sam, jer je puna dobrote - rekao je Krishnan, koji je objavio njene fotografije na kojima je ona uronila glavu i dio tijela u rijeku kako muhe i insekti ne bi došlo na njene ozlijeđene dijelove tijela. Nakon nekoliko pokušaja rendžera da je spase, slonica je naposljetku uginula.

Možda te zanima... Petarda u analnom otvoru psića Kiru stajala života Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.