Eko 14. prosinca 2016.

Radionica izrade origami ukrasa za bor

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Umjesto da ove godine kupuješ ukrase za bor, pokušaj ih napraviti sama i to uz malo papira u boji, škare i ljepilo. U tu svrhu možeš posjetiti i radionicu origamija te tako naučiti japanksu vještinu izrade ukrasa.

Naime, Centar mladih „Ribnjak“ i Centar Up2Date u okviru projekta 'Jednaki u kulturi' pozivaju sve zainteresirane odrasle sugrađane da se pridruže na besplatnoj Božićnoj likovnoj radionici Origami - izrada ukrasa za bor

Radionica će se održati pod umjetničkim vodstvom Petre Kriletić, u Likovnom klubu Centra mladih “Ribnjak”, Park Ribnjak 1, i to u srijedu 14. prosinca 2016., od 17 do 19 sati.  Organizatori mole zainteresirane polaznike da se predbilježe i rezerviraju svoje mjesto na radionici, a više informacija o tome pronađi na Facebook stranici radionice

Projekt je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport kroz Program javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2016. godinu. 

Kako izraditi bor i kuglice od papira?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.