Eko 22. studenoga 2018.

Prošli životi, lekcije duše i zakoni karme - prati nas u emisiji uživo!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U emisiji uživo koja će se 23.studenog u 14 sati emitirati na Facebooku missZDRAVE gostovat će hipnoterapeut i psihoterapeut Dražen Radaković, autor nekoliko knjiga, među kojima su i "Reinkarnacija - Tajna vječnog života" i "Život između smrti i ponovnog rođenja".

Michael Newton Institute je najpoznatiji institut za regresoterapiju na svijetu. Osnovao ga je Michael Newton, psihijatar po struci. Tvrdnja da postoji život između života nije krenula od samog Newtona već je gledano kroz povijest prisutna u mnogim kulturama i religijama, egipatskoj, tibetskoj, teozofskim i antropozofskim zapisima pa sve do novijih autora, među kojima je i puno znanstvenika i psihijatara. Naš gost u emisiji uživo je Dražen Radaković, specijalist psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu koji je i sam pohađao Michael Newton Institute.

 | Author: Privatna arhiva Specijalna bolnica Arithera Foto: Privatna arhiva Specijalna bolnica Arithera Univ. spec. atc. soc. Dražen Radaković, hipnoterapeut i regresoterapeut

O ovoj temi, o pronalasku svrhe kroz sve nedaće u našim životima, o zakonima karme, karmičkim dugovima i može li ih se izbjeći, o odabirima i lekcijama naše duše, te o tome kako prihvatiti vlastitu prolaznost razgovarat ćemo s hipnoterapeutom Draženom Radakovićem.

Razgovor s Draženom Radakovićem možeš pratiti uživo na Facebooku missZDRAVE u petak u 14h.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.