Eko Eko dom 12. lipnja 2018.

Prekinula brak nakon 25 godina jer je odabrala pse umjesto muža

Foto: Screenshot
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Liz Haslam odabrala je svoje pse u ultimatumu kojeg joj je muž Mike postavio, a morala se odlučiti između braka od 25 godina i svojim miljenika - engleskih bull terijera. Kaže kako se s Mikeom uopće nije čula nakon rastave te ju je iznenadio njegov ultimatum jer je Mike trebao znati koliko ona voli svoje četveronožne prijatelje, prenosi People.

Haslam je odmalena bila okružena psima. Njezina je majka uzgajala Westie (West Highland terijere), a otac je vodio tvrtku za proizvodnju hrane za životinje. 

Kada se udala za Mikea 1991. godine, Liz je već imala duboku povezanost sa psima. Svoju je ljubav pretvorila u način života kada se prije sedam godina preselila s mužem u kuću s ogromnim imanjem i pokrenula vlastitu uzgajivačnicu pasa

 | Author: Screenshot Foto: Screenshot

Ovaj je potez nakon nekog vremena evoluirao u Bedsforbullies, utočiste za bull terijere koje je Haslam osnovala kako bi im napuštenim bullijima pružila zdravstvenu skrb i pomogla im ako su imali probleme u ponašanju te ih kasnije prepustila novim udomiteljima. 

Dom Haslamovih uskoro se bio napunio zbrinutim pesekima. 

"Došlo je do toga da mu je bilo dosta i htio je da usporimo. Ali ja nisam bila spremna odustati od svega. I onda je on odlučio da će otići", priča Liz o svom bivšem mužu. 

Možda te zanima... Do 30. lipnja gradovi i općine moraju provjeriti jesu li svi psi mikročipirani Eko Možda te zanima... Maše repom, hvata lopticu i pije iz WC školjke: Ovaj magarac misli da je pas Eko

Otkada je otišao prije godinu i pol, Haslam se nije čula sa svojim mužem, iako skupa imaju dvadesetdvogodišnjeg sina. 

Posao je proširila i sada može primiti još veći broj nezbrinutih pasa, a nedavno se njenoj 'ekipi' pridružio i jedan beskućnik. 

...pušači završavaju svoju priču puno ranije nego bi trebali. Saznaj kako se riješiti navike i neka ovo bude prvi dan tvog boljeg života...  ​​​​

 | Author: Screenshot Foto: Screenshot

"Ne mogu sjesti na miru do 11:30 navečer tako da ne možeš jednostavno otići na odmor. I ne mogu se samo okrenuti i reći da to više neću raditi, to je moja odgovornost, primila sam ove pse i ne mogu samo prestati", objasnila je Liz. 

Nažalost, ipak će morati nešto smisliti jer vlasnik imanja kojeg je iznajmljivala dao joj je rok za selidbu i mora pronaći novi dom za sebe i svoje štićenike. Želimo im svu sreću!

Pogledaj reakciju bigla koji je napokon čuo glas vlasnika nakon 764 dana

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.